- 28 Şubat 2020
- 132
- 121
- 53
- Konu Sahibi pitircikkurdu
-
43 yaşında anne oldum isteyerek sevdiğim adamdan cocuk sahibi oldum. Öncesinde gayet dolu dolu bir yaşamım vardı . Gezmeye eğlenmeye gece klüplerine de doymuştum. Ancak bebek sahibi olduktan sonra asla eski siz olmayacaksınız , o kadini gömüp yasini tutmaniz da gerekiyor . Buna hazır mısınız ?
Arada duyuyorum, ama ah keşke bu gece çıkıp eğlenmeye gitseydim değil, ayaklarimi uzatıp hiçbir şey yapmadan düşünmeden geçirdiğim zamanları özlüyorumEn çok beni bu korkutuyor. Eskiye özlem duyacağımı düşünmek.. Siz sık sık eskiye özlem duyuyor musunuz?
Çocuğunuz ne kadarlık ?Arada duyuyorum, ama ah keşke bu gece çıkıp eğlenmeye gitseydim değil, ayaklarimi uzatıp hiçbir şey yapmadan düşünmeden geçirdiğim zamanları özlüyorum
21 aylik olacak yakındaÇocuğunuz ne kadarlık ?
21 aylik olacak yakında
Yine de onerirdim, yani gez toz eğlen nereye kadar . Iyi giden ilişkiye de bir motivasyon gerekiyor eninde sonunda. Tabii yasla da alakalı bir durum . Yaşınız kaç ? Keşke diyorum yine de kocamlaAllah bağışlasın. Umarım mutlu, huzurlu bir ömrünüz olur birlikte. Cevabınız için de teşekkür ederim. Siz anneliği önerir miydiniz eski kendinize, şu anki düşüncenizle?
ben 29 yaşımdayım eşim 32Yine de onerirdim, yani gez toz eğlen nereye kadar . Iyi giden ilişkiye de bir motivasyon gerekiyor eninde sonunda. Tabii yasla da alakalı bir durum . Yaşınız kaç ? Keşke diyorum yine de kocamla
Bir on sene önce tanışıp evlenseydim , Doğumdan sonra hiç olmayan küçük sağlık sorunları ortaya cikti. Bir 10 yaş daha genç olsaydım daha çok koşturabilirdim kizimla :)
Daha küçük tabi ben eski hayatımdan birseyler yapmaya 4-5 yaşlarında başladım, daha önce de yapardım ama böyle kafa rahat özgür hissettigm zamanlar o zamanlar, insan yeniden doğmuş gibi hissediyor21 aylik olacak yakında
Demek ki hazır değilmişsin konu sahibesi, yoksam böyle bir karara varmazdın
Muhtemelen hala hazır değilsin ama kurtajdan sonra keşkeler ve vicdan azabı üçgenindesin. Bence kendine zaman ver, durumu düşunmemeye çalış, hamilelik hormonlarının vücudunu terk etmesini bekle. Hazır olmadan çocuk işine girseydin çok daha büyük pişmanlık yaşayacaktın
isteyerek hamile kaldım ben. gayet de çaba gösterdik bunun için. bir yılın sonunda hamile kalabildim. esim de ben de benek sahibi olmayı evlenmeden önce dahi konusmustuk. bir çok seyi göze aldık ve evlendik bunun için de. ama sanırım hamileliğimin 3.ayından sonra başlayan korkularım var sürekli. kendimi dehşet verici bir durumun içindeymiş gibi hissediyorum bazen. normalde çok rahat, oladuramadığımı akışa bırakıp stres yapmayan biriyim. ama simdi kaygılıyım. 7/24 hissettiğim bir his değil tabii ki. ama simdiden bozulan uyku kalitem, 1 km yürüsem hemen yorulmam, kendimi eskisi kadar çekici hissetmemem falan.. bilmiyorum moralimi bozmuyor, beni düsürmüyor desem yalan olur. gelecekle ilgili genelde pozitif olmaya çalışsam da bebek dünyaya geldiğinde her seyin kat kat zor olacağını da biliyorum. korkutuyor da bu beni. romantik bir yerden bakmak istemem olaya ama bebeğimin tekmelerini her hissettiğimde gözlerim doluyor.. hayatımda bir çok seyi zaten kendi rızamla sırf bu bebek için bir kenara koydum, bir çok seyden vazgectim. ama fedakarlık gibi değil.. kendime yaptığım bir iyilik gibi hissediyorum bunu her seyin üzerinde. düsünüyorum bazen hani anne olmaktan daha çok istediğim, beni daha iyi hissettirecek bir hayat, sıfat yok yani bulamıyorum.
çok zorlanıcam biliyorumbelki uykusuz gecelerimde keske biraz daha bekleseydik bebek için falan diye düsüncelere de girerim ama gün sonunda beni mutlu edecek bir karar verdiğime inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?