- 26 Eylül 2010
- 17.472
- 32.631
- Konu Sahibi Pretty little liars
Güzel bir şey evet ama saf mutluluk saf güzellik değil.Valla kendini eleştirmek diye buna derim ben. Hani çok mucizevi hani çok bambaşka birşeydi bu annelik çok kutsaldı öyle demişlerdi bana annelik şöyle böyle ay bir anne ol anlarsın valla nasıl güzel diyenler doğurunca sırtlarını döndüler ya da bana ohho bu iyi zamanları off valla uyumayan çocuk zor aa çocuğun varsa gezmek rahat yemek yok canım demeye başladılar ee niye doğurmadan önce demediler bunları? bende aynı şeyleri düşünüyorum yalnız değilmişim demek ki. Diyorum ki yediriyorum oynuyorum uyutuyorum gezmiyorum kendim için birşey yapmıyorum bu bebe büyüyecek kendi hayatını kuracak ben kalıcak bir köşede ve hayatım zaten bitmiş olacak eee? tamam güzel birşey de kendi hayatından vazgeçmek gerçekten
vee konu sahibine de diyeyim ki hayatımda verdiğim en doğru karar bırakmayı düşündüğüm işime geri dönmekti kesinlikle işine geri dön içinden gelmiyorsa kocan için asla çocuk yapma kendine zaman ayır kendini de düşün çünkü çocuğun öyle böyle büyüyecek kendi hayatı olacak ve keşke dersin sonra. Kimse çalışan anne için kötü anne diyemez çünkü bir kadının tek misyonu annelik değil istiyorlar ki kadın anne olunca hayatındaki herşeyi unutsun sadece anneliğe adasın kendini yargılamak bitmez öyle bir dünya yok kendi ayakları üzerinde duran kadını kendini seven bakan kadını sevmez bu millet işin özü o.
Hiç deniz görmemiş ve denize girmemiş bir insana denizi anlatmaya benziyor. Kimi kumsaldan girmiş denize oo çok güzel gelsene diyor. Kimi çakıllı sahilden girmiş başta kötü ama yüzünce iyi diyor. Kimi de benim gibi direk dalgalı, soğuk denize atlamış kayalıklardan. Yüzme de bilmem zaten ben şimdi ne diyebilirim