Annelik duygusu herkeste olmuyor

Valla kendini eleştirmek diye buna derim ben. Hani çok mucizevi hani çok bambaşka birşeydi bu annelik çok kutsaldı öyle demişlerdi bana annelik şöyle böyle ay bir anne ol anlarsın valla nasıl güzel diyenler doğurunca sırtlarını döndüler ya da bana ohho bu iyi zamanları off valla uyumayan çocuk zor aa çocuğun varsa gezmek rahat yemek yok canım demeye başladılar ee niye doğurmadan önce demediler bunları? bende aynı şeyleri düşünüyorum yalnız değilmişim demek ki. Diyorum ki yediriyorum oynuyorum uyutuyorum gezmiyorum kendim için birşey yapmıyorum bu bebe büyüyecek kendi hayatını kuracak ben kalıcak bir köşede ve hayatım zaten bitmiş olacak eee? tamam güzel birşey de kendi hayatından vazgeçmek gerçekten

vee konu sahibine de diyeyim ki hayatımda verdiğim en doğru karar bırakmayı düşündüğüm işime geri dönmekti kesinlikle işine geri dön içinden gelmiyorsa kocan için asla çocuk yapma kendine zaman ayır kendini de düşün çünkü çocuğun öyle böyle büyüyecek kendi hayatı olacak ve keşke dersin sonra. Kimse çalışan anne için kötü anne diyemez çünkü bir kadının tek misyonu annelik değil istiyorlar ki kadın anne olunca hayatındaki herşeyi unutsun sadece anneliğe adasın kendini yargılamak bitmez öyle bir dünya yok kendi ayakları üzerinde duran kadını kendini seven bakan kadını sevmez bu millet işin özü o.
Güzel bir şey evet ama saf mutluluk saf güzellik değil.
Hiç deniz görmemiş ve denize girmemiş bir insana denizi anlatmaya benziyor. Kimi kumsaldan girmiş denize oo çok güzel gelsene diyor. Kimi çakıllı sahilden girmiş başta kötü ama yüzünce iyi diyor. Kimi de benim gibi direk dalgalı, soğuk denize atlamış kayalıklardan. Yüzme de bilmem zaten ben şimdi ne diyebilirim :KK70:

Evet tam olarak eşim tarafından bana söylenen cümle. Dün eşimle ikinci bebek konusunda konuşurken( ki bebeğim daha küçük ve böyle bir düşüncemiz de yok ) ben oğlumuz sağlıkla büyüsün de önemli olan o,onu büyütüp artık işime sosyal hayatıma dönmek istiyorum dedim diye eşim bana sen de haklısın annelik duygusu herkeste olmuyor iste sen zora gelemiyorsun dedi.O kadar kırıldım ki bebeğimi kendimden bile sakınan ilgili sevgi dolu bi anneyim halbuki.Erkekler neden böyle bir kadın kendi için birşey yapmak ya da arada nefes almak isteyince ya da hemen eleştiriliyor ya da anneliği sorgulanıyor.
Babalık duygusu da her erkekte olmuyor deseydin. Sen hazır hissetmeden yapma.

Kesinlikle .şu an ücretsiz izindeyim bebeğime bakmak için.Insan tabiki arada bunalıyor ama bu demek değil ki çocuğunuzdan sıkılıyoruz işte erkekler düz mantık olduğundan anlamıyorlar bazı seyleri

Arkadaşlar erkekler düz mantık değil siz gidip odununu buluyorsunuz sonra hepsine genelleme yapıyorsunuz üzgünüm böyle biriyle evli olduğunuz için. Beyfendi annelik yapmaya kalksın da alalım boyunun ölçüsünü.

Aman cok biliyormus o. Hic kirilmayin,herkes kendi ebeveynligini sorgulasin herkes kendine baksin deyin gecin

Evet tam olarak eşim tarafından bana söylenen cümle. Dün eşimle ikinci bebek konusunda konuşurken( ki bebeğim daha küçük ve böyle bir düşüncemiz de yok ) ben oğlumuz sağlıkla büyüsün de önemli olan o,onu büyütüp artık işime sosyal hayatıma dönmek istiyorum dedim diye eşim bana sen de haklısın annelik duygusu herkeste olmuyor iste sen zora gelemiyorsun dedi.O kadar kırıldım ki bebeğimi kendimden bile sakınan ilgili sevgi dolu bi anneyim halbuki.Erkekler neden böyle bir kadın kendi için birşey yapmak ya da arada nefes almak isteyince ya da hemen eleştiriliyor ya da anneliği sorgulanıyor.
Eşiniz bencil bir adam 😡

Eee kendi işini gücünü bıraksın, halı sahaya gitmesin kinseyle görüşmesin bakalım kaç gün dayanacak?

İnsanoğlu sosyal bir varlıktır, sosyal hayatla bağınızı koparırsanız çıldırırsınız, nokta. Bu şekilde ne çocuğunuza ne kendinize faydanız olur.

Eşiniz saçmalıyor işte, yerli yersiz konuşan bir hödüğe sebep kendinizden şüphe edip buraya konu açmamalıydınız bile. Kemdinize zulmetmeyin. Madem çok biliyor verin 3 gün kendi baksın bakalım hali kalıyor mu?

Kusura bakma ama senin de söylediğin laf laf değil pek, çocuk büyüsün de sosyal hayatıma döneyim ne demek, senin iki hayatın mı var, hepsi senin hayatın. O çocuklar da senin hayatın artık. Hem sosyal hem asosyal hayatın.

Eşinin lafı kırıcı ama seninki de tahrik edici.

Erkeğin gerizekalısı kafa ütülüyor gülüp geçiyoruz ya da sayıyoruz burda amma sizin gibi tiplere yazacak şey bulamıyorum. 3 yıldır ilk kez başıma geldi. Konuşacak/yazacak şey bulamadım evet

Hiç kafanıza takmayın. Çocuğunuzu ne kadar sevdiğiniz belli . Sizin nasıl bir anne olduğunuza çocuğunuz karar verebilir. Bir başkası değil. annelik çocuğunuzla sizin aranızda.

Cocuk bakimini esine yikmis, ustune elestirip anneye vicdan yaptirarak babalik rolünün sorgulanmasindan kurtulmaya calisan koca görünümlü kaynanalardan. Sen kendini elestirecek, iyi anne olmak icin cirpinirken onun kanepede yayılışını fark etmeyeceksin amaç bu

sacmalamisss resmen ama takilmayin siz ustunuze dusen gorevi mutlaka fazlasiyla yapiyorsunuzdur daha ne olabilirkii bu erkek milletine yaranamazsin uzaktan kumanda ile de babalik olmuyor madem oyle azcik yardim et desen ama yokk zor gelir tabi ama seni guzelce elestirmeyi marifet sanar odun neyse..ozguveninizi yitirmeyin sakin kendjnize bu konuda eksik hissetmeyin herseyden once sizin ruh sagliginiz onemlidir..
o degilde tek bildigim hak edene cocuk yapacannn..

Çünkü onlaa pipili çok bilmis turunden otur sen bak desen haa oldu der gecer

O küçük beyniyle gaz vermeye çalışmış size. He he deyip geçin.

E yok deyin bunda ne var ki niye kendinizi kanıtlamaya çalışıyorsunuz sanki madalya mı verecekler, ben 5 yıllık evliyim yapmıyorum bende annelik duygusu yok diyorum her zaman hakaret mii bu yani yoksa yoktur. Gayette iyiyiz eşimle benim kendim için yaşamama çok saygı duyuyor duymasaydı da kendi bilirdi yol orda.

Esiniz bebeginjzin altini degistirip banyosunu yaptiriyor mu? Mamasini veriyor mu? Babalik da sadece para kazanmak degil.
Calismak istemek denek bir erkege muhtac olmamak, kendi ayaklari uzerinde durabilmek demek. Esin anneligine dem vuruyor ama asil amac seni ona muhtac etmek belki de.
Ise baslamakla annelik bitmiyor. Calisan tum kadinlar kotu mu anne? Iki gun sonra bosanmaya kalksa senin de isin olmasa o cocuga o mu bakacak sanki? Yooo uzerine atip gider, o bekar hayatina aynen devam eder. Ona guvenip isini birakma sakın. Cocugunun gelecegi icin isten ayrilmamalisin. Dunyanin binbir turlu hali var. Birak o ne dusunurse dusunsun, soylensin dursun.

X