- 6 Ocak 2020
- 23
- 109
- 8
- 28
- Konu Sahibi Pretty little liars
-
kesinlikle haklısınız. kadının sosyal hayatı olmamalı, vur ensesine al ekmeğini, kırsın dizini otursun. baksın çocuklarına. yeri gelsin kocası 5 çocuk isterse hepsini yapsın. büyütsün. başka hayatı olamaz çünkü. ne haddine! çünkü erkeğin karşısında eksik doğdu.bi aparatı eksik ya o bakımdan. adamdır gezer tozar elinin kiri olacak tabi!Kusura bakma ama senin de söylediğin laf laf değil pek, çocuk büyüsün de sosyal hayatıma döneyim ne demek, senin iki hayatın mı var, hepsi senin hayatın. O çocuklar da senin hayatın artık. Hem sosyal hem asosyal hayatın.
Eşinin lafı kırıcı ama seninki de tahrik edici.
Of ofBunun sebebi de yine erkekleri yetiştiren anneler bana göre. Birkaç gün önce görüştüğüm kız arkadaşım kocasının oğluna ilerde benim yanımda eşin senden şu falan ister de sen de getirirsen bir daha evine ayak basmam dediğini gulerek anlattı.iste bu mantıkla yetiştirilen bir çocuğa ne öğretilir ki yazık
kesinlikle haklısınız. kadının sosyal hayatı olmamalı, vur ensesine al ekmeğini, kırsın dizini otursun. baksın çocuklarına. yeri gelsin kocası 5 çocuk isterse hepsini yapsın. büyütsün. başka hayatı olamaz çünkü. ne haddine! çünkü erkeğin karşısında eksik doğdu.bi aparatı eksik ya o bakımdan. adamdır gezer tozar elinin kiri olacak tabi!
Evet benim iki hayatim var hem anneyim hem de çalışan kendi ayakları üzerinde duran arkadaşları çevresi olan bir kadınım. Yani bebekten kocadan ev işinden ibaret değilim. O cümleden kastım bebeğimi büyütüp artık iş hayatına dönmek istiyorum demekti.Kaldi ki bakıcıya bırakıp çalışan kadınlar da var ben tercihimi ücretsiz izinden yana kullandım ama ise de dönebilirdim. Bu beni kötü bir anne yapmaz.Kusura bakma ama senin de söylediğin laf laf değil pek, çocuk büyüsün de sosyal hayatıma döneyim ne demek, senin iki hayatın mı var, hepsi senin hayatın. O çocuklar da senin hayatın artık. Hem sosyal hem asosyal hayatın.
Eşinin lafı kırıcı ama seninki de tahrik edici.
Evet benim iki hayatim var hem anneyim hem de çalışan kendi ayakları üzerinde duran arkadaşları çevresi olan bir kadınım. Yani bebekten kocadan ev işinden ibaret değilim. O cümleden kastım bebeğimi büyütüp artık iş hayatına dönmek istiyorum demekti.Kaldi ki bakıcıya bırakıp çalışan kadınlar da var ben tercihimi ücretsiz izinden yana kullandım ama ise de dönebilirdim. Bu beni kötü bir anne yapmaz.
Oy ben doğurduktan sonra çok değiştim.
Anneliği bir insanın sevebileceğine ihtimal vermiyorum zaten. Seven varsa da azıcık kırıktır kafası. Bebekken ayrı dert büyyünce ayrı dert. Bir canlının başta yemesi, içmesi, s.çması dahil her türlü sorumluluğunu alıp sonra kendi ayakları üzerinde durması için peeişan olmak, ondan sonra da çocuğunun çocuğu için aynı evreleri ucundan kıyısından yaşamaya annelik diyorlar.
Ben almıyım, sevilecek bir yanı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?