Annelik duygusu herkeste olmuyor

Ona ilgilenmek denilmiyor ama. Sen yine isi yapiyorsun, oda isin küçük bir ucundan tutuyor, çok is yapiyormus gibi gösteriyor iste.

Yani meyve püresini sen yaptiktan sonra, bir kaba koyup kasigini verdikten sonra herkes yemek verir bebege.

Bilemedim, laflari çok çok agir. Ben olsam saglam bir tartisma yasardim ve acaip kiriligimi belli ederdim.

Konu dışı ama anne olunca zamanla salmayı öğreniyorsunuz ya. Sürekli öyle tetikte, çocuk ne ister modunda takınılır mı? Normal anne tavrı değil o. Sizinki gibi geçici bakıcılık tavrı. =))

Evet haklısınız. Bende çok kırgınım dünden beri konuşmuyorum uzun süre de konuşmayı düşünmüyorum açıkçası. Umarım çocuklarımızı güzel eğitiriz de ilerde böyle saçma sapan düşünceleri olmaz eşlerine karşı.

Konu dışı ama anne olunca zamanla salmayı öğreniyorsunuz ya. Sürekli öyle tetikte, çocuk ne ister modunda takınılır mı? Normal anne tavrı değil o. Sizinki gibi geçici bakıcılık tavrı. =))
Siz anneler daha iyi bilirsiniz ben gerçekten böyle paranoyak oldum acaba dedim bi’ belirli rahatsızlığım mı var kafayı yiyeceğim sandım. Dur bakalım bir haltlar yersek anne olursam başınızı çok ağrıtacam buralarda

Ayyy keşke evimde olup çocuklarımı buyutseydim bende sosyalleşmek güzel de buralarda tekim ailem yok çalışmıyorum herkesin farklı derdi var

Kadınlık nedir bilmeyen bir erkek kişisinin, annelikle ilgili sorgulama veya eleştiri yapabilme cesareti nerden geliyor anlayamıyorum gerçekten Büyük saygısızlık.

Ev işlerinde genel olarak kendi kalkıp yapmaz ama ben yap dersem yapar illa dürtmek gerekir yani ama ilgili bir babadır hakkını yiyemem.yine de benim kadar değil tabiki ilgisi bebeğe karşı
İşte maalesef bu erkekler kadınlardan her şeyi bekliyor. Es olsun, anne olsun, hizmetçi olsun, çalışıp eve para getirip finansal kole olsun.o bu su. O kadar sıkıntılı ki. Kendisine evliliğin onun için bir kazanç olduğunu, pekala kendisi oldugunu, pekala kendisi ollmasa çok daha refah seviyesi yüksek bir hayat süreceğinizi belli etmelisiniz. Ya kusura bakmayın bir çamaşır bulasik yikamaktan aciz insan size annelik hakkında atıp tutamaz. Bırak iki gün çocuğu da kendi yapsın annelik.terbiyesiz adam.

Bu lafım da size değil. Hala şu asalak erkeklerle evlenip de evliliği başarı olarak gören kadınlar var üzülüyorum da onlara üzülüyorum. Evlenmek isteyenler şu postu okusa bin kere daha düşünür. Annelerine çevrelerine baksa zaten sonuçlar ortada. Neyse çok sinirlendim. Bu Erkeklere tahammül edemiyorum. Hem çalış hem evi gecindir hem çocuk bak bi de laf isit.

Şimdi annelik duygusu her kadında olmak zorunda değil; her kadın anne olmak zorunda da değil. Bir çocuğum var ve ben ikinciyi düşünmüyorum çünkü sabrımın ve olanaklarımın birini iyi yetiştirmek için kullanmak daha mantıklı geliyor. Kızımı çok çok çokkk seviyorum ve gözümden sakınıyorum ama diğer çocuklar için aynı şeyi hissetmiyorum mesela. Kızım doğana kadar da bir çocuğu ay çenn ne tatlısınnn diye sevmişliğim de yok hala da yapmam. Bunlar beni kötü anne ya da kötü insan yapmıyor ama.

bu erkekler niye bu kadar boş konuşuyorlar ya

benim eşimde bu lafı bir kaç kere söyledi. kendisi tüm gün evde çocuğa bakıyor ben çalışıyorum.
eve gidince çocuk yemek her şey bende haliyle yoruluyorum. çocukla ilgili biraz söylensem vikvikvik sende zaten annelik yok cart curt başlıyor. hem evde çalış hem işte çalış para götür hem adamdan laf ye.

bu erkeklere var ya hiç acımayacaksın nefret ettim 3 sene de erkek ırkından yemin ediyorum.
bütün hepsi gözüme b.k gibi görünüyor işleri güçleri kadını eleştirmek.

Normalde kadın calismasa erkek eve gelip yemek yapar mı??

Hoş kadın her şeyi tekelinde yapıyor.ev is çocuk. Yazık yazık . Valla bu soru sinirleri felaket ziplatti

Bunun sebebi de yine erkekleri yetiştiren anneler bana göre. Birkaç gün önce görüştüğüm kız arkadaşım kocasının oğluna ilerde benim yanımda eşin senden şu falan ister de sen de getirirsen bir daha evine ayak basmam dediğini gulerek anlattı.iste bu mantıkla yetiştirilen bir çocuğa ne öğretilir ki yazık

bana kizmayin ama bunun sizin sucunuz olsugunu dusundum. ev isleri ve cocuk bakimi ile ilgili yeterli sorumlulugu vermis olsaydiniz bu kadar kolay bu yargiya varamazdi
bana kizmayin ama bunun sizin sucunuz olsugunu dusundum. ev isleri ve cocuk bakimi ile ilgili yeterli sorumlulugu vermis olsaydiniz bu kadar kolay bu yargiya varamazdi
Öyle bile olsa böyle acımasızca bir.cumle kurulmamali.

Normalde kadın calismasa erkek eve gelip yemek yapar mı??

Hoş kadın her şeyi tekelinde yapıyor.ev is çocuk. Yazık yazık . Valla bu soru sinirleri felaket ziplatti
yapmaz tabi ki
benim beklediğim tek bir şey var en geç 1 seneye belli olacak. ondan sonra gidişata bakacağım. bütün sorumluluk bende olacaksa niye evlendim ki ben. oturur çatır çatır maaşımı yerdim. ayy acayip doluyum ya..

kusura bakma da eşin köpek gibi iyi bir anne olduğunu biliyor. ve bu yüzden de seni tam bu noktadan anneliğinden vurmak istiyor. hadsiz insanmış. benim anneliğimi aşağılayan bir adamı baba yapmayacak kadar akıllı bir kadınım de geç. üstüne de durma. ona düşmez senin annelğini sorgulamak. çok sinirlendim.

Valla ban yememek için yazıp yazıp sildim. En kibar şekilde yazmayı deneyeceğim;

Çünkü beyinleri basmıyor. İlkeller. Karısı ne kadar doğurursa adamın spermleri o kadar mükemmel, o kadar hızlı, o kadar yolunu bilir. Karısı ne kadar doğursa adam o kadar erkektir!

Bunu böyle dile getirmeseler bile tamamen içgüdü bu. Kediler köpeklerde sürekli ürüyor. Hayvanlardan ayıran özelliğimiz olan “düşünebilme” yeteneğimizi kullansalar; hem maddi hem manevi olarak bakabileceğimiz, iyi hayat standartları sağlayabileceğimiz kadar çocuk yapmak gerektiğini anlayacaklar.

Eşinize gelirsek size söyledikleri çok çok ayıp ve kırıcı bence. Bir anneye söylenebilecek en kötü şey. Sağlam bir özür dilemeden affetmeyin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…