• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annelik bu mu???

kesinlikle sevdalıma ve o yönde yorum yapmış tüm arkadaşlarıma katılıyorum bir çocuk veya burda bahsi geçen bebek sayılır kadın yaşlı vsss dayak ufak olsun büyük olsun popoya olsun yüze olsun bence hepsi birdir ve insan onurunu kırıcı birşeydir işte çocuk anlamaz unutulur değildir öyle düşünülüyorsa çocuğun o an sizin anlatmak istediğinizide anlamayacağını bilin o zaman çocuk işte insan sinirlenebilir ama bunu o an o savunmasız çocuktan çıkaramaz birisi size birşeyi anlamadığınızda veya karşı geldiğinizde dayak atsa beddua etse bağırsa ne yaparsınız böyle düşünün lütfen ve işteannedir döverde severde demeyin ANNE DÖVMEZ SADECE SEVGı VERıR bizler daha bilinçli ebeveynler olarak lütfen ama lütfen yapmayalım bunu çocuklarımıza

kesinlikle sevdalıma ve o yönde yorum yapmış tüm arkadaşlarıma katılıyorum bir çocuk veya burda bahsi geçen bebek sayılır kadın yaşlı vsss dayak ufak olsun büyük olsun popoya olsun yüze olsun bence hepsi birdir ve insan onurunu kırıcı birşeydir işte çocuk anlamaz unutulur değildir öyle düşünülüyorsa çocuğun o an sizin anlatmak istediğinizide anlamayacağını bilin o zaman çocuk işte insan sinirlenebilir ama bunu o an o savunmasız çocuktan çıkaramaz birisi size birşeyi anlamadığınızda veya karşı geldiğinizde dayak atsa beddua etse bağırsa ne yaparsınız böyle düşünün lütfen ve işteannedir döverde severde demeyin ANNE DÖVMEZ SADECE SEVGİ VERİR bizler daha bilinçli ebeveynler olarak lütfen ama lütfen yapmayalım bunu çocuklarımıza

katılıyorum canım sana maalesef çok çok var çocuğunu dayakla adam olacak sanan aileler..çok çok yanlış...lütfen birazcık okuyalım,bilgi sahibi olalım...asıl biz adam olup öyle çocuk yapalım..

minicik kalplere öyle kötü sözle söylenmemeli aslında
ama insan oğlu bazen kendine tutamıyor
hepimiz böyle hatalar yapabiliriz
en doğrusu tabiki böyle davranışlarda bulunmamak.

Back