evt cnm aynen katiliyorum sana..
bende bazen görüyorum ve cok üzülüyorum.. madem cocugna bakamicaktin niye cocuk yaptin??!?! ama iste, ne diyebilrsnki... allah hepimze akil fikir versn yanls yoldan ayrmasn..
Kimin anneliği hakedip kimin etmediğini bilemeyiz.
Çocuğuna bir iki laf etmesiyle bu anneyi de yargılayamayız. hangi birimiz annelerimizden dayak yemedikki. oooo yediğim terliğin haddi hesabı yok.Benim annem kötümü yani şimdi. yapmayın Allah aşkına.
2 çocuğum var, yeri gelir popolarına vururum. Bende kötüyüm o zaman, haketmiyorum anneliğişakkıdı
Kimin anneliği hakedip kimin etmediğini bilemeyiz.
Çocuğuna bir iki laf etmesiyle bu anneyi de yargılayamayız. hangi birimiz annelerimizden dayak yemedikki. oooo yediğim terliğin haddi hesabı yok.Benim annem kötümü yani şimdi. yapmayın Allah aşkına.
2 çocuğum var, yeri gelir popolarına vururum. Bende kötüyüm o zaman, haketmiyorum anneliğişakkıdı
Bencede canım. a.s.
Şiddete her zaman karşıyımdır ama kötü söz de ufacık bebeye söylenmez yani.
Gayet iyiyim ama anlatmak istediğim değilde konu farklı yönlere taşınınca sinirlendim kusura bakmayın özür dilerim...
Rica ederim canım. :teselli:
sevdalım sanırım seni yanlış anlamış burdaki arkadaslar bu tatsızlık olmuş ufak çaplı ama sorun hallolmuş
neysem tabiki yeri gelince en nihayetinde insanız sinirlenince çocuğun poposuna ufacık dokunduruluyor.ama nedemek ya allah belanı versin bıktım senden ya bir anne canına bunu dermi hiçmi düşünmüyor bu cocuğun ufacık piskolojisini ilerde bir gün bu sözler ona sorun olarak dönecektir EMİNİMKİİİİİİİİİİİİİİ
Sağol canım benim...
Anlatmak istediğim bu benim bir anne çocuguna beddua edrmi
biz senin ne demek istediğini anladık canımcımm, tabi ki hiç bi anne çocuğuna beddua etmemeli, çünkü anne ve babaların bedduası tutarmış..
tabiki etmez etmemlide bırak cocuğa hiç kimse kimseye beddua etmemeli bir söz vardır yaa BEDDUAYA NEREYE GİDİYORSUN DEMİŞLER ODA ÇIKTIĞIM YERE DEMİŞ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?