• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annelik bu mu???

verdinaaz

hedef 65
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
1.865
116
163
Hafta sonu halı yıkarken yoldan geçenbir kadına gözüm takıldı kucağnda 2-3 yaşlarında bir çocukla geçiyordu çocuk kucağıdaydı tam yanımdan geçerken çocuğu indirdi Allah belanı versin Allahın cezası in yürü yoruldum bittim bitirdin beni dedi çocuk anne yoruldum diyor annesi döve döve yürü dedi...

Bi an kendi kendime düşündüm Yüce Rabbim yaptığına verdiğine sual olunmaz heşeyin en iyisini verrsn bizm için dedim ama içimden çocuk çocuk diye yanıpda dua eden kadınlar geldi bi an gözümün önüne onlar böylemi yapardı diye döve dövemi büyütürdü...

Bu nasıl bir annelikki çocuğundan bıkmış canından kanından olan yavrusundan bıkmış....

Anneler bebek yapmadan önce bir kez daha bir kez daha düşünün böyle ane olacaksınız hiç olmayın daha iyi....

evt cnm aynen katiliyorum sana..
bende bazen görüyorum ve cok üzülüyorum.. madem cocugna bakamicaktin niye cocuk yaptin??!?! ama iste, ne diyebilrsnki... allah hepimze akil fikir versn yanls yoldan ayrmasn..

evt cnm aynen katiliyorum sana..
bende bazen görüyorum ve cok üzülüyorum.. madem cocugna bakamicaktin niye cocuk yaptin??!?! ama iste, ne diyebilrsnki... allah hepimze akil fikir versn yanls yoldan ayrmasn..

Amin canım Allah çocuk isteyip de olmayanlarada çocuk nasip etsin eminimki hepsi bu anneden daha çok hak ediyordur anneliği

Kimin anneliği hakedip kimin etmediğini bilemeyiz.

Çocuğuna bir iki laf etmesiyle bu anneyi de yargılayamayız. hangi birimiz annelerimizden dayak yemedikki. oooo yediğim terliğin haddi hesabı yok.Benim annem kötümü yani şimdi. yapmayın Allah aşkına.

2 çocuğum var, yeri gelir popolarına vururum. Bende kötüyüm o zaman:delphin:, haketmiyorum anneliğişakkıdı

Çocuğuna bir iki laf etmesiyle bu anneyi de yargılayamayız. hangi birimiz annelerimizden dayak yemedikki. oooo yediğim terliğin haddi hesabı yok.Benim annem kötümü yani şimdi. yapmayın Allah aşkına.

2 çocuğum var, yeri gelir popolarına vururum. Bende kötüyüm o zaman:delphin:, haketmiyorum anneliğişakkıdı

Peki siz çocugunuza Allh belenı versin Allah seni kahretsin diyomusunuz bu normalse o zaan ben anneliği anlamıyorum

Bencede canım. a.s.

Şiddete her zaman karşıyımdır ama kötü söz de ufacık bebeye söylenmez yani.

ya elbetteki annedir döverde severde ama cocuguna "allah belani versin allah seni kahretsin" demek o cocugu bile cok üzer... yazik degilmi - hadi büyük olsa neysede cocuk daha ufacik..

ahh ahh keske annem yanımda olsada dövse dese etse yeterkı sesını duysam

burcu abla:lepi:

sevdalım sanırım seni yanlış anlamış burdaki arkadaslar bu tatsızlık olmuş ufak çaplı ama sorun hallolmuş
neysem tabiki yeri gelince en nihayetinde insanız sinirlenince çocuğun poposuna ufacık dokunduruluyor.ama nedemek ya allah belanı versin bıktım senden ya bir anne canına bunu dermi hiçmi düşünmüyor bu cocuğun ufacık piskolojisini ilerde bir gün bu sözler ona sorun olarak dönecektir EMıNıMKıııııııııııııı

sevdalım sanırım seni yanlış anlamış burdaki arkadaslar bu tatsızlık olmuş ufak çaplı ama sorun hallolmuş
neysem tabiki yeri gelince en nihayetinde insanız sinirlenince çocuğun poposuna ufacık dokunduruluyor.ama nedemek ya allah belanı versin bıktım senden ya bir anne canına bunu dermi hiçmi düşünmüyor bu cocuğun ufacık piskolojisini ilerde bir gün bu sözler ona sorun olarak dönecektir EMİNİMKİİİİİİİİİİİİİİ

Sağol canım benim...

Anlatmak istediğim bu benim bir anne çocuguna beddua edrmi

biz senin ne demek istediğini anladık canımcımm, tabi ki hiç bi anne çocuğuna beddua etmemeli, çünkü anne ve babaların bedduası tutarmış..

tabiki etmez etmemlide bırak cocuğa hiç kimse kimseye beddua etmemeli bir söz vardır yaa BEDDUAYA NEREYE GıDıYORSUN DEMıŞLER ODA ÇIKTIĞIM YERE DEMıŞ......

Back