Sanırım lohusa depresyonuna girmişsiniz. Her kadının yapısı bir olacak değil. Ben ailemden farklı şehirde tek başıma yardımsiz çocuk büyütmeye çalışan biriyim. Bebeğim yakında 1 yaşına basıcak.
Ben mesleğim gereği olsa gerek tahammül sınırım hep vardı. Hatta bebeğim sessiz olsa dahi sıkılıyor gibi gelirdi. Kitap okurdum oynardım evin içinde dolaştirirdim. Ağlasada ağlamasada hep onunla ilgilenirdim.
İlk zamanlar ağlardım çocuğum sıkılıyor diye . Düşün oyuncak oynamayı bile bilmezken oyuncakciya götürür ve ona gösterir oyunu oynardım beni görmesi onu can sıkıntısından kurtarır diye
Bazen kendime zaman ayirir kitap okurken üzülürdüm tekrar ona yonelirdim.
Demek istediğim şuki herkes farklı yaşar lohusaliği. Sen asla kötü bir anne değilsin . ZaManla geçicek. Vesvese geldiğinde saçmalama de kendine.
Seni herkesten çok sevicek emin ol ..
Birlikte duş alın onu dusta emzir aranizdaki bağ kuvvetlenicek. Gerekirse yatarak emzir onunla yat uyanana kadar.Tomrisin notları var ten temasi Vs. . Senin enerjinden çok çok etkileniyor emin ol.
Ben oğlumu uyuturken göğsümde uyuturdum. Kalkınca ağlardı ve yatmak zorunda kalırdim iki büklüm olurdum. Şuan içerde yatıyor çok şükür. Zamanla okadar keyif alicaksinki. Klişe olucak ama tadını çıkar hersey geçiyo. Estağfurullah de her vesvesede .. zamanla hersey çok güzel olucak. Onâ hep sevdigini güzel sozler söylemekle ise başla mesela.
Dipnot:Kötü bir anne olsan kendini sorgulamazdin. Kolaymi hamilelik ,doğum ve üstüne lohusalik. Eve yeni birey geldi sorumluluk. Sen aslında çok güçlusün denizleri geçtin küçük bir deredesin boğulma karaya çok az zaman kaldı. Gerisi çiçek böcek günlerin .