yarım gün sanırım vericeksiniz kreşe, bu arada önemli olan sizin ne hissettiğin ve düşündüğünüz, elalemin lafını kafaya takarsanız bir adım atamazsınız
Ben ne istedigimi biliyorum fakat halihazirda bir vicdan azabı varken cevre bunu tetikliyor haliyle söz konusu evlat olunca sorguluyorum kendimi.
hayatiniz zorlasip, kendi ayaklarinizin uzerinde duramayacaginiz gun bugun sizi elestirenler sizin icin EL GIBI YABANCI olacak.
anneliginizi sorgulamak kimseye dusmez.
bence idealistliginiz anneliginizin kotu oldugunu da gostermez. Aksine, yarin kendi basiniza kalirsaniz -allah korusun- cocugunuza nasil yetebileceginizi kanitlar.
evet cocuk cok kucuk, evde yaninizda bakici dusunseydiniz, diyecektim, dip notunuzu okudum. Neden dusunmuyorsunuz? maddi imkanlariniz yerindeymis.
Iste tam bu nedenle çalışmak istiyorum.
Biz gurbetteyiz.Bakıcı evde olsa bende evde olsam calisamam kızım sürekli yanima gelmek ister ya da ben sürekli denetlemek isterim.
Bir de cevremde bakicidan dili yanan çok insan var.o da bi etken tabi.
Hic sorgulama canim millet dogurup cami avlusuna birakiyor yurtlara veriyor. Sen onun gelicegi icinde ugradiyorsun sonucta
Bir anne için en hassas konudur evladi.ister istemez üzülüyorum
Bence yanlış değil kararınız.Artık anneler hep çocuklarını kreşe,bakıcıya,annelerine ya da babaannelerine bırakıyor.İşinizi sağlama alın bence hem maddi olarak da rahat edersiniz.
Maddi yönü tabiki iyi olur ama asıl niyetim kızımın ve kendimin guvencesini saglamak.
Tabi evde sikilmam da var
Ya çocuk ya kariyer çocuk için çok acele etmissin kızın ordan oraya savrulacak benimde annem babam calisiyordu ben kucukken yok ananemde kaliyim halamda okullar tatil oldugunda yaz okuluna verirlerdi annemin babamin yuznu gunde 3 saat bile goremezdim cok aci bir durum kizinin hayatini yakma yillarca anneye hasret buyudum bu yuzden piskolojim bozuldu senin planladigin hayati yasamis biri olarak soyluyorum sana tavsiyem : kizinla beraber olmaya calis oturt yanina ac tv felan izlesin baskalari bakmasin yani yazik olur cocuguna benim glbl ... ama sen bilirsin senin hayatin
Ben soyle düşündüm ise giripte hamile kalsamda ortalama bu civarda kızım yine kreste olacaktı.
Bir de bolumum öyle pat diye is bulunacak bölüm degil iibf. Bayağı ugrasmak gerekiyordu.o yüzden ertelemek istemedim.
Yarım gun gidecek kızım zaten.4 saat.sonra yine beraber olacağız. Zaten ola ki kurum sınavını gectim yine uzun bi surec olacak mulakat vs.. ysni ortalsma 2.5 yasina kadar yine beraber olacağız cogunlukla.
Bir de ben kızıma tv izletmiyorum.ne sebeple olursa olsun.oyle bisey yapsam emin olun krese verdigimden daha cok üzülürüm.
Annelik iste...ne kadar kendimce savunma yapsamda bir an kızımı sizin hissettiklerinizi hissediyorken hayal ettim....offf