- 13 Ocak 2016
- 250
- 243
- 32
Bende bebegim olmadan once surekli onunla ayni evde olma fikri beni cok boguyordu.yegenlerim vardi cok severdim ama cabuk sikilirdim ilgilenemezdim onun icinde ayni evde surekli bir bebek fikri beni cok sikardi.sonra ne mi oldu o dogdu ve ben suan ondan bir dakika bile ayri kalamiyorum..ailem herkez bana sen bebek bakamazsin diyordu cunku yegenimi cok seviyordum ama baska ne cocuk ne bebek hic icimden gelip sevemezdim..ama insanin kendi bebegi cok farkli oluyormus gercekten..simdi kendini hic uzme aglamada zaten hormonlarda simdi etkiler seni.biran once ona alismaya calis ve hamileliginin tadini cikar.Rabbim sana gondermis onu korundugun halde vardir bir hikmeti.Yani evet. Butun arkadaslar benim ne kadar sabirli oldugumu soyler, bir cok cocuk seviyorum diyen ogretmene gore daha anlayisli ve sabirliyim cocuklara karsi. Ama onlari bir sure goruyorum ve bitiyor. Kendi cocugumla surekli birlikte olacagim, sabrim yetecek mi, hakettigi gibi davranamazsam cok pisman olurum gibi dusunceler.
Eminim ki sorunsuz bir hamilelik de gecirecegim. Ne bulanti ne agri ne kanama, cok istesem bunalrin hepsini yasar nasil uzerine titrerdim ama istemiyorum ya sanki su an yok gibi hic bir negatif his yok yazik yavrum