- 8 Ocak 2014
- 3.304
- 4.595
- 34
o zaman direk söyleyecek anne ben senin işe gitmeni istemiyorum diye, ben de kahrolacağım...Ayyhh ne diim bilemedim bir süre böyle gidicek o zaman napak herşey onlar için sonuçta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman direk söyleyecek anne ben senin işe gitmeni istemiyorum diye, ben de kahrolacağım...Ayyhh ne diim bilemedim bir süre böyle gidicek o zaman napak herşey onlar için sonuçta
Sende diceksin sana daha iyi bir gelecek için :)o zaman direk söyleyecek anne ben senin işe gitmeni istemiyorum diye, ben de kahrolacağım...
Annelik zor, çalışan ya da evde olmak değil bence mesele canımSende diceksin sana daha iyi bir gelecek için :)
İşte çalışanlar evde olsun ister evde olanlar çalışmak annelik böyle deli duygular
Ben olsam aynı yere gitmezdimEşim 4-5 sene önce uykuda zor nefes aldığı için dra gitti kemik var dediler ameliyat oldu sonrasında hiç sonuç alamadık birgün burnuna baktım kıkırdağı delik eşime orası delik dedim tekrar aynı hastanede başka bir dra gitti o da evet ameliyat hatası kapatabiliriz dedi kendisi estetik cerrahi estetiğe giriyormuş bu ameliyat kulağından kıkırdak alındı burnuna yama yapıldı geçen sene oldu bu ameliyatta çok zordu çok acı çekti şimdi ise yine kotu uykuda nefes alırken zorlanıyor bu gece o kadar üzüldüm ki çok zorlanıyordu Allah korusun kalbine zarar verebilir söyledim birkaç kez üzülüyor bugün sana birşey diyeceğim ama üzülme sen çok zor nefes alıyorsun bir prof bulalım ona git ne varsa baksın dedim o da son kez oraya gitcem ya duzeltin ya da mahkemeye vercem diyecem dedi aradı az önce söyledi halkla ilişkilerle ilgilenen bayan arayacakmis ben gitme oraya diyorum ama off off ne olacak böyle bana kalsa başka birisine gitsin tam olarak sorunu öğrensin ameliyat hatası yuzundense mahkemeye verelim orayida ama tedaviyi başka yerde olsun
Bende de aynı sorun var. Karın bölgesinin gitmesi için 4 kilo vermem lazım ama o zamanda çok zayıf duruyorum. Buna çözüm bulan olursa söylesin yapayımBenim de karın bölgesinde, diğer yerler normale döndüm de, ora bi gitse kafadan 4 kilo gider diye tahmin ediyorum
Keklerin yada terbiyeli çorbaların içinde yiyo haşlanmış yada tavada yemiyo.ayşe naz pek nazlıdır yemek konusunda nasıl bi midesi varsa artık.sebze ağırlıklı yer çok şükür.Maşallah ogluna canım bende geçen gün iki yumurtadan omlet yapmıştım yarısını parçalayıp kızıma koydum yarısıda tabagın kenarındaydı ben yiyecektim mutfaga gittim çay demledim falan bir baktım kızım benimkini de yemiş birde bölmemiştim bütündü eline alıp yemiş:))
Kızının belki yumurtaya alerjisi vardır canım benim küçük oğlum bebekliğinden beri hiç balık yemedi yiyemiyor bir lokma balık bile agzında büyüyüyor ve öğürüyor tvde de duydum birkaç kez vücudun bir yiyecege alerjisi varsa kabul etmiyormuş onu ve normal olarak yenilemiyormuş ben balığın herşeyini yaptım yine yemedi ve artık kabullendim benim oğlumun bünyesi balığı kabul etmiyor başka birşey seçmiyor yiyiyor herşeyi evde balık yapacagım gün ona başka yemek yapıyorum artık
Bende wc ye banyoya yalnız giremiyorum agliyor başka kimseyle oyalanmıyor hep beraberiz tek ayrılığımız uyku zamanları
Benim kızda aynı bu şekilde artık babasıyla dışarı çıkmak istemiyor illa bende olucam yoksa asansörden sokak başına kadar bağırıyor anne gel diye. Hani 2 yaşında anneye bağlanma azalıyordu ben anlamadım bu işiOğluma sinir oldum ya yine başladık anneeeee annneeee seanslarına. Tuvalete bile gidemiyorum, banyo yaparken kapı açık olacak ki annemlerdeyim ona rağmen böyle ne annemde ne babamda ne kendi babasında durmuyor, benden başkasıyla dışarı bile çıkmak istemiyor ki bayılırdı sokağa çıkmaya. Delirecem ya atıcam kendimi şurdan aşağı dr a gitmem lazım gidemiyorum. Odada otururken bile ayrı oturmuyoruz gelip bana yapışıp oturuyor ::
Canım bidaha hamile kal göbeğinle mutlu mutlu yaşa. Nasılsa azadı büyüttün deneyimli annesin.Oğlanı uyuyup avm ye geldim bi iki bişey alayım diye ama göbeğim izin vermedi. Aynen benim de karnımda toplanmış ya zayıflasam da orası pörtlek
Bi daha çocuk yaparsam tüm İstanbul toplanıp dövsün beni.Canım bidaha hamile kal göbeğinle mutlu mutlu yaşa. Nasılsa azadı büyüttün deneyimli annesin.
İyi bir prof buldum çarşambaya randevu aldık bakalım ne diyecekBen olsam aynı yere gitmezdim
oraya bi gitsin ama tedavi için değil bi baksınlar bakalım ne dicekler bi de prof a gidip rapor alın neymiş ne değilmiş ameliyat hatasıysa direk mahkemeye ne bu canımEşim 4-5 sene önce uykuda zor nefes aldığı için dra gitti kemik var dediler ameliyat oldu sonrasında hiç sonuç alamadık birgün burnuna baktım kıkırdağı delik eşime orası delik dedim tekrar aynı hastanede başka bir dra gitti o da evet ameliyat hatası kapatabiliriz dedi kendisi estetik cerrahi estetiğe giriyormuş bu ameliyat kulağından kıkırdak alındı burnuna yama yapıldı geçen sene oldu bu ameliyatta çok zordu çok acı çekti şimdi ise yine kotu uykuda nefes alırken zorlanıyor bu gece o kadar üzüldüm ki çok zorlanıyordu Allah korusun kalbine zarar verebilir söyledim birkaç kez üzülüyor bugün sana birşey diyeceğim ama üzülme sen çok zor nefes alıyorsun bir prof bulalım ona git ne varsa baksın dedim o da son kez oraya gitcem ya duzeltin ya da mahkemeye vercem diyecem dedi aradı az önce söyledi halkla ilişkilerle ilgilenen bayan arayacakmis ben gitme oraya diyorum ama off off ne olacak böyle bana kalsa başka birisine gitsin tam olarak sorunu öğrensin ameliyat hatası yuzundense mahkemeye verelim orayida ama tedaviyi başka yerde olsun
Benim yolladığımı yaptınmı o baya etkili ben yapıyodum bi ara da bıraktım sonra tekrar başlıcam hatta arttırarak yapıcamHadi bi de gobek eritme topigi acalim
Bi mekiği bile beceremiyorum. 3 gundur bosu bosuna ugrasmisim
Sabah yaptim biraz ama gokce uyuyunca tam olarak yapcam insallah. Yattigim an uzerime oturuyo yapamiyorum :)Benim yolladığımı yaptınmı o baya etkili ben yapıyodum bi ara da bıraktım sonra tekrar başlıcam hatta arttırarak yapıcam
önce randevu aldığımıza gidelim bakalım ne diyecek ona göre hareket edelim mahvettiler adamıoraya bi gitsin ama tedavi için değil bi baksınlar bakalım ne dicekler bi de prof a gidip rapor alın neymiş ne değilmiş ameliyat hatasıysa direk mahkemeye ne bu canım
Daha etkili olur ağırlıklaSabah yaptim biraz ama gokce uyuyunca tam olarak yapcam insallah. Yattigim an uzerime oturuyo yapamiyorum :)
Hiii abaniyo ustume zipliyoDaha etkili olur ağırlıkla