- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gene iyi tutuyorsun. Ben açlıktan bayılırım heralde.Ben tutuyorum ama nasıl allahım kabul etsin şu kdr kaldı bu kdr kaldı susadım midem yapıştı uykum geldi bütün sadece iftar anını düşünüyorum
tipik bir oruçlu sorusuİftara ne yapceniz
Yok bu menüyü çalayım diyeyditipik bir oruçlu sorusu
Hayırlı ramazanlar canım. görünmüyorsun, umut nasıl?Hayırlı ramazanlar. Hayırlı iftarlar canlarr
İyiyiz şükür canım okuyup çıkıyorum cekiliste yokum yaa yazacak bişi bulamıyorumHayırlı ramazanlar canım. görünmüyorsun, umut nasıl?
Zaten bi dahakine olmaz desende ilk senin adını yazıyoruzİyiyiz şükür canım okuyup çıkıyorum cekiliste yokum yaa yazacak bişi bulamıyorum
İlk senin adını yazcam bir sonrakine şimdiden hazırla kendiniİyiyiz şükür canım okuyup çıkıyorum cekiliste yokum yaa yazacak bişi bulamıyorum
Beni de yazcan mıİlk senin adını yazcam bir sonrakine şimdiden hazırla kendini
Kayıp tencere aranıyor, bulanlar en yakın kargo şirketine bıraksın
Şüphen mi varBeni de yazcan mı
Hey tencereler kapaklar
yarın kargolar verilmeye başlanacak kimsecikler yok burada, son güne kaldı yine bulamadık bir umut , bir göz kırpma falan yapın
Hey tencereler kapaklar
yarın kargolar verilmeye başlanacak kimsecikler yok burada, son güne kaldı yine bulamadık bir umut , bir göz kırpma falan yapın