Kızlar öyle dediler sanki bende elemiştimeski alanlar cikmadimi yani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar öyle dediler sanki bende elemiştimeski alanlar cikmadimi yani.
hc belli olmaz oKızlar öyle dediler sanki bende elemiştim
hc belli olmaz o
Heyecandan değil imkan kısıtlığından
Ayy begenmez mi hiç ellerine sağlık canım her kimin minigine gidecekse güle güle oynasın kuzucukSonunda oyuncağı bitirdim
İnşallah beğenir kuzu günlerdir uğraşıyorum
Şimdi sıra diğerlerinde
Kesinlikle çok beğenicezSonunda oyuncağı bitirdim
Şimdi sıra diğerlerinde
normalde 4 yas anaokulu 5 yas ilkokul ama ilkokulu raporla erteleyebiliyoruz sanirim internetten okuyup anladigim bu
daha tecrubeli analara ve ogretmenlerimize sormali
Internete baktim 66 aydan itibaren yaziyor 2019 eylulde bizimkiler 63 aylik olacak erken oluyor ama veli izin verirse baslanabilirmis 2020 de 75 aylik olarak baslayacaklar66 aydan başlıyolardı heralde bizimkilerin 2020 ye denk geliyo sanırım 1. Sınıf.
O rapor ilerde sıkıntı olabilir vs diye çıkmıştı hep tv de.
İyi ki haziran doğumlular o zaman. Çok küçük gibi kaygımız olmazInternete baktim 66 aydan itibaren yaziyor 2019 eylulde bizimkiler 63 aylik olacak erken oluyor ama veli izin verirse baslanabilirmis 2020 de 75 aylik olarak baslayacaklar
Aynen canım benim oğlum ekim dogumluydu gondermedim küçük diye cokta hasta oluyordu bir sene sonra gitti o zamanda bir yıl kaybettiİyi ki haziran doğumlular o zaman. Çok küçük gibi kaygımız olmaz
sen yaparsinda begenmezmiyiz hicSonunda oyuncağı bitirdim
Şimdi sıra diğerlerinde
O zaman senin oğlan 7 yaşında başlamıştır. Bizimkiler tam 6 yaşında olmuş olacaklar. 66 ay küçük bence 5.5 yaş oluyor.Aynen canım benim oğlum ekim dogumluydu gondermedim küçük diye cokta hasta oluyordu bir sene sonra gitti o zamanda bir yıl kaybetti