- 6 Aralık 2013
- 4.728
- 7.783
Lutitacım bende Akaibu Fayika ve 1h1r nin ipuçlarını bi içimden geçirmiştimBenm aksam devrelelrim yanmis olabilr :)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lutitacım bende Akaibu Fayika ve 1h1r nin ipuçlarını bi içimden geçirmiştimBenm aksam devrelelrim yanmis olabilr :)))))
Lutitacım bende Akaibu Fayika ve 1h1r nin ipuçlarını bi içimden geçirmiştim
Hay senin lutitana canmsn benden bukdar elektrik alman hosuma gidiyo ama elektrik saciyorum etrafa sacmalamakta son nokta
Amaa niye
Oyle diyosan oyle olsun
Bende akaibu fayika 1h1r den biri benim kapağım der susarım
Lutitacım bende Akaibu Fayika ve 1h1r nin ipuçlarını bi içimden geçirmiştim
Yok ben seni elemiştim. Neden elediğimi hatırlamıyorum ama eledim
Laflara bak senGökçe yine elini ağzına alıyodu. Sinir oldum git dedim içerde dur görmek istemiyorum elini ağzına aldığını. Gülerek gitti oyalandı orda.
Sonrada kapıya geldi. Annecim hatamı anladım yanına gelebilir miyim diyo
Büyümüşte hatasını anlamış sıpa
kisiye ozel yorum yok canimEledim eledim 8 kişi kaldı. Ama olmazki böyle şuracıkta 10 gün kalmış. En azından 4 kişi kalsa biraz heyecanım olur tahmin yapmaya çalışırdım. Bence benim kapağım lilium, eksikkalmayım yada sunset diyorum. Çünkü aktif olanlardan hiçbiri işte benim diyeceğim ipuçları vermedi. Mutube canım beşim bu işe de bir el atsan. En azından doğru yoldamıyım onu söyle.
beni begenmiyorsunYok ben seni elemiştim. Neden elediğimi hatırlamıyorum ama eledim
Niye beğenmeyim kız senin neyin eksikbeni begenmiyorsun
sen ilk ipucunu hatırlatsan.kesin sensin dicem
oy kuzum ya.Akifte bazen parmağını hatta parmaklarını elini ağzına sokuyo.uyarı şeklinde değilde.dikkatni dağıtmaya çalışıyorum.Annecim şunu getir ya da oyalanıcak başka bişiGökçe yine elini ağzına alıyodu. Sinir oldum git dedim içerde dur görmek istemiyorum elini ağzına aldığını. Gülerek gitti oyalandı orda.
Sonrada kapıya geldi. Annecim hatamı anladım yanına gelebilir miyim diyo
Büyümüşte hatasını anlamış sıpa
Benimse bedeni yanlış olmasın daBugün kargom geldi tenceremin anneciğine aldığım.yanlış rengini yollamışlar,geri mi göndersem.ne yapsam kararsızlık içindeyim
Buldum ben ama söylemiyorumDimi ya leydi hala ariyor
kubracim
Bedenini iyi bildiğim için sıkıntı yok canımrengini sevemedim.çünkü ne tonlarda giyindiğinide bilebiliyorumBenimse bedeni yanlış olmasın da
Buldum ben ama söylemiyorum
Sesini video dan duymuşum canım yanlış bilgi olmasın1h1r nin ipuçları:erkek anası,telefondan bile sesini duymamış ve farklı bi deneyim.
Kapağım sen olabilirsin
Akifi çekerken sesimde çıkmıştı videodaSesini video dan duymuşum canım yanlış bilgi olmasın
HatırlayamadımAkifi çekerken sesimde çıkmıştı videoda
eski alanlar cikmadimi yani.