Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BurdayımNerde bu tencere tavalar kapaklar oklavalar
Ben de yok.bi küçük ipucusunu sen versen omajmıipucusu yok mu
Çok komikBu gün benim sıpa halasının kucağında otururken çiş yapmış. Kız geldi gökçe üzerimi ıslattı diye. Gökçe ne dese beğenirsiniz. Halacım merak etme kurur hemen
Bu gün benim sıpa halasının kucağında otururken çiş yapmış. Kız geldi gökçe üzerimi ıslattı diye. Gökçe ne dese beğenirsiniz. Halacım merak etme kurur hemen
beğeniriz tabi ki canım.yorma kendini rahat ol.yetişeni yollarsın.mühim olan dostlukBen aldım benim kuzuya bişeyler. İnşallah sever çok zorlandım çünkü
Öreceklerimde bitsin rahat edicem yetişir mi diye düşünmekten yoruldum resmen
benden daha çıkmaz yazılı birşey ama yarın akşam ig storyde görsel bişiler paylaşabilirimBen de yok.bi küçük ipucusunu sen versen omajmı
Merakla beklicez story canım.ay bende bi paylaşımda bulunsam mıbenden daha çıkmaz yazılı birşey ama yarın akşam ig storyde görsel bişiler paylaşabilirim
bulun bulun ama burlardan haber ver kimse eksik kalmasınMerakla beklicez story canım.ay bende bi paylaşımda bulunsam mı
Lütfen ver bekliyorumBı ipucu vercem ama çarşı karışacak bütün dengeler alt üst olacak diye vermiyorum
Bende canım bende bak çok kişi sen değilsin dedi banaAnladgim kadaryla ben kmseye cikmadim