Buradayim geldimNerde benim kapağım nerede benim tencerem kayıp aranıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buradayim geldimNerde benim kapağım nerede benim tencerem kayıp aranıyor
Ben geçen yine aldım bişeyler.Kızlar ne yapıyorsunuz alışveriş başladı mı nasıl gidiyor bakalım
Tabi tabi çok kalori yaktırır buHerkesler uyuduğuna göre bu kez ben temizleyeyim buraları. Hep leydi hep leydi.. yazık kızcağız bi deri bi kemik kaldı
Hadi gözünüz aydınBugün hastaneden taburcu olacağız
Beni eledin değilmi şikirimKapagim nerde kapagimmkafamdan uc kisiyi eledim@akaibu yoksa sen misin kiz?
Ben teyzelik iznindeyim accikNiye kimse yazmıyo acaba
İyiyiz canım sağolCanım kapağım ve tencerem nasıllarmış bakalım
Evet ne vardıNerde benim kapağım nerede benim tencerem kayıp aranıyor
Benim fikrim bile YokKızlar ne yapıyorsunuz alışveriş başladı mı nasıl gidiyor bakalım
Yaa öyle mi siyahlar beyazlar en sevdiklerimizL Leydiminik mağazalarda kızıma kıyafet alırken siyahlı bişiyler görünce mirakız aklıma geliyor nedense siyah kıyafetlerle mirayı özdeşleştirmiş zihnim
BuydayımNerde benim kapağım nerede benim tencerem kayıp aranıyor
İnşallah cann ım.hakkınızda hayırlı olurŞimdilik ertelendi canım, başka bir işe öncelik verdik. Hayırlı olur inşallah.
bu ara hep alışveriş derdindeyimtencericiğimide kattım bu kervana.bişiler baktım.henüz almadım ama.vakit bulsam el emeği bişilerde yapmak istiyorumKızlar ne yapıyorsunuz alışveriş başladı mı nasıl gidiyor bakalım
Sagol canim :) bende benzetiyorum.stanki maşallah Utku bebeğe çok tatlı abisine benziyor sanki
Maşallah stanki çok tatlı gerçektenSagol canim :) bende benzetiyorum.
Ben fena ağlıycam yine hemde çok fenaL Leydiminik izni degerlendirsen iyi olurdu sonra aglasma yetisemedim diye
Ya bu fikirler bana niye gelmiyorbenimde kafada oturdu az cok alcaklarim bi avazda alisverisi yapip cikcam
Bende abisine benzettim. Allah bağışlasın.Sagol canim :) bende benzetiyorum.
Meraba cınımBen fena ağlıycam yine hemde çok fena
Ya bu fikirler bana niye gelmiyor
No no noMeraba cınım
Benim aklıma bişeyler gelse alışveriş yapcam da farklı bişiler olsun diyorum yok sadece standart alacaklarım aklımdaBu aralar ne zamanburaya yazacak olsam hep bişey çıkıyo gönderemeden kapatıyorum
Hala çişle uğraşıyorum.
Ne ara çıkıp alışveriş yapcam bilmiyorum