Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fayika gel sen benim kapağım ol şekerimBenim de elektrik aldıklarım var ama onlara da hep başkaları açılmış
senin tenceren olmaya geldim sen akaibum derken görmedik seni sankiFayika gel sen benim kapağım ol şekerim
Hadi gözünüz aydın, bir daha yaşatmasın rabbimBugün hastaneden taburcu olacağız
Gözün aydın canım çok geçmiş olsunBugün hastaneden taburcu olacağız
Hadi gözünüz aydın :))Bugün hastaneden taburcu olacağız
Olur tabi neden olmasın güzel tenceremsenin tenceren olmaya geldim sen akaibum derken görmedik seni sanki
Kapagim nerde kapagimmkafamdan uc kisiyi eledim@akaibu yoksa sen misin kiz?
Kimleri eledin kim senin tenceren kafamda deli sorular dur kaçmaKapagim nerde kapagimmkafamdan uc kisiyi eledim@akaibu yoksa sen misin kiz?
Çok yoruldum. Sabah işe git eve gel yemek gökçe banyo ütü. Herbi yanım ağrıyorNiye kimse yazmıyo acaba
Bende çok yorgunum.ev telaşı birde eşimede yaedım ediyorum bu aralar.Akifte bensiz durmuyo.gündüz uyumayınca çok huysuz oluyo.bugün uyutamamış annem ve hala ayaktaÇok yoruldum. Sabah işe git eve gel yemek gökçe banyo ütü. Herbi yanım ağrıyor
Çok yoruldum. Sabah işe git eve gel yemek gökçe banyo ütü. Herbi yanım ağrıyor
Bende çok yorgunum.ev telaşı birde eşimede yaedım ediyorum bu aralar.Akifte bensiz durmuyo.gündüz uyumayınca çok huysuz oluyo.bugün uyutamamış annem ve hala ayakta
Şimdilik ertelendi canım, başka bir işe öncelik verdik. Hayırlı olur inşallah.