- 16 Mart 2014
- 5.555
- 7.501
bende veriyimmi ipucuHadi azıcık ipucu verin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende veriyimmi ipucuHadi azıcık ipucu verin
Verme biz yakaladık o ipucunu bilgilerini göndermeyen bir arkadaş L Leydiminik mesalabende veriyimmi ipucu
Ben sana demiştim
Haftaya pazartesi ben ne yaşayacağım acabaTatil sonrası salı sendromu şu an yaşadığım
Versene versenebende veriyimmi ipucu
Verme biz yakaladık o ipucunu bilgilerini göndermeyen bir arkadaş L Leydiminik mesala
Formdan düşmüşsün senAy nedense lutita'dan sonra aklımdan hep @mlhtar geçmeye başladı
Sen benim tencerem değilsen bence L Leydiminik 'in tenceresisinAy nedense lutita'dan sonra aklımdan hep @mlhtar geçmeye başladı
Hemde çooookkFormdan düşmüşsün sen
Sen benim tencerem değilsen bence L Leydiminik 'in tenceresisin
Ve ben hala bulamadım kapağımıVeee mayıs ayına girdik yaklaşıyor yavaş yavas zaman
bulmayiver heyecanli olur ben ne alcam onu bile bilmiyorumVe ben hala bulamadım kapağımı
Sen misin kız yoksabulmayiver heyecanli olur ben ne alcam onu bile bilmiyorum
Ve ben hala bulamadım kapağımı
Stres çarkıbulmayiver heyecanli olur ben ne alcam onu bile bilmiyorum
Benim oğlan dedesine aldırmış. Dedesi ne olduğunu anlamamış. Israrla isteyince almış :)). Eve geldi çevirdim gösterdim nasıl yapıldığını. Elleri küçük olduğu için çeviremiyor çeviremeyince sinirleniyor. Stres çarkı strese soktu bizi
Stres çarkı
Kesinlikle değilSen benim tencerem değilsen bence L Leydiminik 'in tenceresisin
Burdayım bebikNerede benim tencerem acaba, kapagim buralarda mı ki
Ve ben hala bulamadım kapağımı
Bende bilemiyorum değişik bişi olsun diyorum ama zevklerinden emin değilimbulmayiver heyecanli olur ben ne alcam onu bile bilmiyorum
Senden fena enerji alıyorum zatenKesinlikle değil
Burdayım bebik
Bende bilemiyorum değişik bişi olsun diyorum ama zevklerinden emin değilim
Doğru yoldasınSenden fena enerji alıyorum zaten
Doğru yoldasın