Geçmiş olsun canım bende 3 yıldır uğraşıyorum alerjiyle. Bünye alerjikse geniz eti ameliyatı sorunu çözmüyor tekrarlıyormuş. Ben deviasyon ameliyatını iki kez oldum. İlk on iki yıl önceydi ve başarısız geçmişti kbb uzmanıydı yapan. Bu yılın başında tekrar ameliyat oldum ama bu sefer çok metedilen plastik cerrahi doktoruna oldum üstelik devlet hastanesinde çalışıyor. Bu sefer başarılı geçti. Ben kbb uzmanına gidecektim ama doktor onlar düzgün yapamıyorlar onların hastaları bize geliyor düzelttirmek için dedi. İşinde çok iyi biri ve baya tanınıyor günde 3-4 ameliyat yapıyor ve hastaları çok memnun kendisinden herkes akrabasını tanıdığını getiriyor doktora. Düşünürseniz aklınızda bulunsun canımOğlum alerji olduğu için dr a gitti evdeki sprey yeterli gelmedi burnunu açmaya tikanik hep burnu dr iki farklı sprey yazmış burun kemiğinde egrilik varmış sağa doğru bir tarafı zamanla kapanacak tek taraftan nefes alacaksın demiş 18 yaşına gelince ameliyat olması gerekiyormuş ayni babasının da şikayeti vardı ameliyat oldu sonucunda çok memnun olmadı ameliyatta kikirdagini delmislerdi eşim iyi bir dr bulup yaptiririz dedi oğlum için bu çocuk iki defa geniz eti ameliyatı geçirdi kulagina tüp takildi yazık üzülüyorum küçüklüğünden beri sorun yaşıyor küçükken de nefes alamıyordu sinirleniyordu anne bana bıçak var burnumu keseceğim diyordu Allah beterinden korusunda anne yüreği üzülüyor işte