- 8 Ocak 2014
- 3.304
- 4.595
- 34
Çok fenasın ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok fenasın ya
Hayır benim günahım neydi de ilk günden kuvvetli geldi o hisValla acayip meraklardayım leydicim henüz bulamadım
Ama hislerim ...... diyor. Az daha kuvvetlensin hislerim saracağım.
Canım annislerim bak o kadar ipucu verdim en az 5 6 kişi eledi kendini lütfen sizden de benzer performanslar bekliyorum özellikle kapağım senden beklentim büyük bı el salla bisi yap yani
Şimdi gelecekte mibenimkisi erkek bebeli bir anacik
Versene yaaa nolurrrrİp ucu vereyim mi
Ben göndercem bizim ofis var orda daEge bölgesine kimler kargo gönderecek
Direk İzmir'e demiyor da Ege'de bi ora var listedeEge bölgesine kimler kargo gönderecek
Hadi bakalım gönder ofiseBen göndercem bizim ofis var orda da
Egeden bir MIhtar birde ben varım başka yok sanırım kapagim Ege desin yeter ben anlarımDirek İzmir'e demiyor da Ege'de bi ora var listede
Geldim vuruyorumKapağım geldiysen üç kere topağa vur
Sen almasan da ben sana vercem zaten o elektriğiL Leydiminik senden elektrik alıyorum sanki
Bu gece burdan bişey çıkmayacak belli, gidip koyun sayayım ben
Ben alayim elektriği sen verme sakııınSen almasan da ben sana vercem zaten o elektriği
Beni yumuşatamazsınBen alayim elektriği sen verme sakııın
Nasıl bir pot kırdım ben ya ne yapsam ne yapsam da yumusatsam seni kargo günü yandım ben birisiyle mi degissem kapiye sokulupBeni yumuşatamazsın
Bensem hiç durma sen resmen bir a imza attınNasıl bir pot kırdım ben ya ne yapsam ne yapsam da yumusatsam seni kargo günü yandım ben birisiyle mi degissem kapiye sokulup