- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Imdaaaat kaapi yetiş yokmu benimle tenceresini değiştirecek biri hayat kurtaracaksiniz ona göreBensem hiç durma sen resmen bir a imza attın
Seni çok sevdiysem demek kiHayır benim günahım neydi de ilk günden kuvvetli geldi o his
Şimdi gelecekte mi
Versene yaaa nolurrrr
Hah bunu bekliyodum işte sendenOnikiyi de geçti topağı temizliyim ben
Son günlerde stres çarkı moda oldu oglumda almış kızım görmüş yanıma geldi anne bende metres şarkı istiyorum dedi
Son günlerde stres çarkı moda oldu oglumda almış kızım görmüş yanıma geldi anne bende metres şarkı istiyorum dedi
Elin boş gelme bi tane de ipucu getir bizeSelamm
İpuclarni toplayip geliyorm
Oylemi bilseydim senden alırdım okulda bütün çocuklar almış oglumda çok istedi kirtasiyeden aldıkbende satiyorum stres carki
Geçmiş olsun.. iyi bir doktor bulunursa sıkıntı olmaz bence. Kuzenim oldu "bugüne kadar nefes almıyormuşum meğer diyordu"Oğlum alerji olduğu için dr a gitti evdeki sprey yeterli gelmedi burnunu açmaya tikanik hep burnu dr iki farklı sprey yazmış burun kemiğinde egrilik varmış sağa doğru bir tarafı zamanla kapanacak tek taraftan nefes alacaksın demiş 18 yaşına gelince ameliyat olması gerekiyormuş ayni babasının da şikayeti vardı ameliyat oldu sonucunda çok memnun olmadı ameliyatta kikirdagini delmislerdi eşim iyi bir dr bulup yaptiririz dedi oğlum için bu çocuk iki defa geniz eti ameliyatı geçirdi kulagina tüp takildi yazık üzülüyorum küçüklüğünden beri sorun yaşıyor küçükken de nefes alamıyordu sinirleniyordu anne bana bıçak var burnumu keseceğim diyordu Allah beterinden korusunda anne yüreği üzülüyor işte
geçmiş olsun canım. Beterin beteri var şükür bu haline. İnşallah o da halolur daha rahat ederOğlum alerji olduğu için dr a gitti evdeki sprey yeterli gelmedi burnunu açmaya tikanik hep burnu dr iki farklı sprey yazmış burun kemiğinde egrilik varmış sağa doğru bir tarafı zamanla kapanacak tek taraftan nefes alacaksın demiş 18 yaşına gelince ameliyat olması gerekiyormuş ayni babasının da şikayeti vardı ameliyat oldu sonucunda çok memnun olmadı ameliyatta kikirdagini delmislerdi eşim iyi bir dr bulup yaptiririz dedi oğlum için bu çocuk iki defa geniz eti ameliyatı geçirdi kulagina tüp takildi yazık üzülüyorum küçüklüğünden beri sorun yaşıyor küçükken de nefes alamıyordu sinirleniyordu anne bana bıçak var burnumu keseceğim diyordu Allah beterinden korusunda anne yüreği üzülüyor işte
Oylemi canım söylediğin iyi oldu rahatladim biraz eşimin başından da geçince üzüldüm inşallah oglumda rahatlar 16 yaşında şimdi iki sene sonra olur ancaGeçmiş olsun.. iyi bir doktor bulunursa sıkıntı olmaz bence. Kuzenim oldu "bugüne kadar nefes almıyormuşum meğer diyordu"
Amin canım sağol öyle tabi çok şükür bu halinedegeçmiş olsun canım. Beterin beteri var şükür bu haline. İnşallah o da halolur daha rahat eder
gecmis olsun canim uzulmezmi insan, tirnagina bisey olsa uzulur anneler. İyi bi doktorla hallolur insallahOğlum alerji olduğu için dr a gitti evdeki sprey yeterli gelmedi burnunu açmaya tikanik hep burnu dr iki farklı sprey yazmış burun kemiğinde egrilik varmış sağa doğru bir tarafı zamanla kapanacak tek taraftan nefes alacaksın demiş 18 yaşına gelince ameliyat olması gerekiyormuş ayni babasının da şikayeti vardı ameliyat oldu sonucunda çok memnun olmadı ameliyatta kikirdagini delmislerdi eşim iyi bir dr bulup yaptiririz dedi oğlum için bu çocuk iki defa geniz eti ameliyatı geçirdi kulagina tüp takildi yazık üzülüyorum küçüklüğünden beri sorun yaşıyor küçükken de nefes alamıyordu sinirleniyordu anne bana bıçak var burnumu keseceğim diyordu Allah beterinden korusunda anne yüreği üzülüyor işte
Sağol canım benim inşallahgecmis olsun canim uzulmezmi insan, tirnagina bisey olsa uzulur anneler. İyi bi doktorla hallolur insallah