- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşaallah canım ya.nasıl biliyor babayı içten fethetmeyi.bu kız size eğriyi doğruyu iyice öğretecek bakBugün bi hayli huysuzluk yaptı benim kız Doğum günlerinde bende eşime diyorum beni artık dinlemiyor sen konuş fln
Eve gelince babası biraz konuşmamız lazım bak böyle ağlaman doğru değil fln diyordu
Bizim ki başladı babanın yanakları severek güzel şeyler şöyle babacım güzel güzel konuşalım
Meselaaaaaa diyip uzattı ve sen ne tatlı tatlı babasın diye de ekledi Tabi adamcağız eridi baktım sevgi sözleri karşılıklı uçuşuyor
konuda kaynadı gitti
ElendinTamam benden gelsin bir ipucu. Benim tencerem hayatında en az bir kez diyet yapmıştır.
Seni zaten elemiştim emin oldumTencerem için bişiler araştırıyorum.bugün çarşıya da çıkınca bakiimm bi diyorum.şöyle aile fotosuda olsa keşkem güzel bişiler düşünüyorum
Ahha benim yok aile fotom bı de S sailormoon123 unTencerem için bişiler araştırıyorum.bugün çarşıya da çıkınca bakiimm bi diyorum.şöyle aile fotosuda olsa keşkem güzel bişiler düşünüyorum
benim çarşaf çarşaf elendinTencerem için bişiler araştırıyorum.bugün çarşıya da çıkınca bakiimm bi diyorum.şöyle aile fotosuda olsa keşkem güzel bişiler düşünüyorum
geç bile kaldınBu kez kime çıktığımı hissettiğimi söylesem mi acaba??
haydi haydiYapışsam mı L Leydiminik vakti geldi di mi
benimde benzer hislerim varBence
L Leydiminik - E ekskkalmym
Blackkcat - isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim - A Akaibu
D deterjan - Yarenhelin
Çıktı.
Bende lutita nın tenceresiyim
kimmiş kimmişBen tenceremi biliyorum kapağımı biliyorum. Artık ipuçlarına ihtiyacım yok
Hani benBence
D deterjan - Yarenhelin
Çıktı.
Elendinnn :))Tencerem için bişiler araştırıyorum.bugün çarşıya da çıkınca bakiimm bi diyorum.şöyle aile fotosuda olsa keşkem güzel bişiler düşünüyorum
no no noBence
D deterjan - Yarenhelin
Çıktı.
Elendinnn :))
no no no
Beni niye eledin kı1 1h1r sen bana ciktiysan ben kime ciktim ozman MIhtar fayika @deterjan L Leydiminik Blackkcat E Esin10 E ekskkalmym isimdeyimgucumdeyim A Akaibu elediklerim