Biraz farklı amaYaratıcı olalım lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz farklı amaYaratıcı olalım lütfen
Biliyorum tatlışım minik diye benden başka kime diyeceksin kiL Leydiminik belki sen benim tenceremsin
Deneyimleme dersen tema aynıBiraz farklı ama
Evet senin fikrin mantıklı geldi L Leydiminik in mesajlarını okuyunca ben olabilirimbanada farkli bi deneyim guzel olucek
bilemedim valla yine mi yakalandi acabasiEvet senin fikrin mantıklı geldi L Leydiminik in mesajlarını okuyunca ben olabilirim
n gördüklerini biliyorum farklı bir deneyim demiştin o zaman bir erkek bebeko zaman bomba bi ipucu geliyo
gormedigim biri der kenara cekilirim
kismet :)n gördüklerini biliyorum farklı bir deneyim demiştin o zaman bir erkek bebek
1 1h1r fayika Yarenhelin @aysenazim
Adım geçmişn gördüklerini biliyorum farklı bir deneyim demiştin o zaman bir erkek bebek
1 1h1r fayika Yarenhelin @aysenazim
Ay benim de öyle inanır misinAyy ne desem bilincek gibi sanki diyemiyorum bişiy
Görmediği ve farklı bir deneyimAdım geçmiş
bunda değil de bir sonraki için tırsıyorum aslında ama yine de bırakicim o ipucunu dabilemedim valla yine mi yakalandi acabasi
wuhuuu bunu sevdim ben her türlü değilim en azından bir kişi eledimo zaman bomba bi ipucu geliyo
gormedigim biri der kenara cekilirim
öyle bişe yok o zmn heyecansız oluyoAyy ne desem bilincek gibi sanki diyemiyorum bişiy
sende yarısını saydın baya tahmin ettin
Bende de öyle bir kafa var ki yalnız azıcık ip ucu vereyim derken kim olduğunu söylerim yanlışlıkla diye korkuyorumbunda değil de bir sonraki için tırsıyorum aslında ama yine de bırakicim o ipucunu da
wuhuuu bunu sevdim ben her türlü değilim en azından bir kişi eledim
öyle bişe yok o zmn heyecansız oluyo
sende yarısını saydın baya tahmin ettin
ehehe iki defa oku yazdigini :)Bende de öyle bir kafa var ki yalnız azıcık ip ucu vereyim derken kim olduğunu söylerim yanlışlıkla diye korkuyorum
Al benden de o kadar ama benim tencere bence babasına benziyorBende de öyle bir kafa var ki yalnız azıcık ip ucu vereyim derken kim olduğunu söylerim yanlışlıkla diye korkuyorum