- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki deIkı farklı deneyim derken erkek bebis çıktı sana bence
Bence leydiye @aysenazim çıktı. Öncekiyle aynı bişey var demişti. Hem bi kız bi oğlu olan bi tek o var
Aaa evet ben 1 1h1r unutmuştum kız bebek sandım oncekinde ilkinde sana almıştı belkide benimdir değilmi L Leydiminik senin tenceren benimeveeyttt mantikli
simdi bi ben bi 1h1r ciktidi sana di mi
bence kiz bebe cikti ama erkek kardesi var yeni heyecan bu oli yaniii E Esinn10 cikti L Leydiminik e
Derim belli de olmaz benim yani bu sonuçtaacaba
sanki bilsek bildin dicen
Nasıl da bildin ama üzüldüm de senin için heyecan fln kalmicak sende kusuruma bakma artıkAaa evet ben 1 1h1r unutmuştum kız bebek sandım oncekinde ilkinde sana almıştı belkide benimdir değilmi L Leydiminik senin tenceren benim
ilkinde MIhtar çıktı kız bebişAaa evet ben 1 1h1r unutmuştum kız bebek sandım oncekinde ilkinde sana almıştı belkide benimdir değilmi L Leydiminik senin tenceren benim
Gerçekten ben miyimNasıl da bildin ama üzüldüm de senin için heyecan fln kalmicak sende kusuruma bakma artık
TabikiGerçekten ben miyim
Ben kapagimi buldum yanlış değil demi kapak oluyorTabiki
tabi tabi senin kapağında bana bi teşkür eder artık son ana kadar aklına benden başkasını getiremeyeceğin içinBen kapagimi buldum yanlış değil demi kapak oluyor
tabi tabi senin kapağında bana bi teşkür eder artık son ana kadar aklına benden başkasını getiremeyeceğin için
Yaratıcı olalım lütfenBenim için biraz farklı bir deneyim birazda aynı aslında