Sorma canımyandın sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma canımyandın sen
diymiSen ele leydi onu
Yok bence daha yaşın genç o kdr da eceline susamamışsındırHepiniz ihtimal dahilindesiniz
@Mltar 'dan da suphelen canımSen ele leydi onu
Kargo günü yandım bendiymi
Yok bence daha yaşın genç o kdr da eceline susamamışsındır
@Mltar 'dan da suphelen canım
Adını doğru yazamiyorsun daha nasıl supheleneyim ondan i ile yaz:)@Mltar 'dan da suphelen canım
Ben seni etiketleyemiyorum neden diyordum h harfini unutuyormusumvalla esmer kumral anlamam ben pek baya gözüme sokarcasina sarışın olursa ayirt ederim
Adını doğru yazamiyorsun daha nasıl supheleneyim ondan i ile yaz:)
Bende diyorum neden etiketleyemiyorumAdını doğru yazamiyorsun daha nasıl supheleneyim ondan i ile yaz:)
buyuk ı la canim :)Ben seni etiketleyemiyorum neden diyordum h harfini unutuyormusum
bendevalla esmer kumral anlamam ben pek baya gözüme sokarcasina sarışın olursa ayirt ederim
iade ederim yanlış gelmiş diye babasına benzeyen bi çocuğa gitçek bu derim hatta sana yollamam gerek o zmnKargo günü yandım ben
benim kıstasımda aynen böyleEsmer nassı oluyo ki sanki bi tek @1h1r esmer birinize sarsa artık da çekirdek çitlesem
Yok efendim ben kumralım buğday tenliyim anlamam benvalla esmer kumral anlamam ben pek baya gözüme sokarcasina sarışın olursa ayirt ederim
Aman Allahımbende
iade ederim yanlış gelmiş diye babasına benzeyen bi çocuğa gitçek bu derim hatta sana yollamam gerek o zmn
Geri vites yap bence hemen sen değilsin de ya da bensem değişiklik iste yoksa tüm savaş boyalarımı sürüncemAman Allahım
Geri vites yap bence hemen sen değilsin de ya da bensem değişiklik iste yoksa tüm savaş boyalarımı sürüncem
bence ben degilim de yarismayi topagi hatta ülkeyi terketGeri vites yap bence hemen sen değilsin de ya da bensem değişiklik iste yoksa tüm savaş boyalarımı sürüncem