- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
beraber hediye bakarik bence ben sana cikmadim ama yaniliyoda olabilirim@Mlhtar biz bulusunca tencere kapak değilsek eğer birbirimize soylesekmi acaba tencerelerimizi ama sen bana da çıkmış olabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beraber hediye bakarik bence ben sana cikmadim ama yaniliyoda olabilirim@Mlhtar biz bulusunca tencere kapak değilsek eğer birbirimize soylesekmi acaba tencerelerimizi ama sen bana da çıkmış olabilirsin
@aysenazimBencede.
Mesela benim kuzunun anası esmer.
Benimkinin de anasi Esmer hadi o zaman bisey daha benim kuzunun kendisi de esmer
O zaman bennnnBenimkinin de anasi Esmer hadi o zaman bisey daha benim kuzunun kendisi de esmer
Hmm kubrayi eliyorum ozaman bir erkege alicakk demekki gelelim digrrlerine hadi bakalim gelsin ipuclariii
Olur derim :)))Benim kapagima bi mesajim var eger ayni sehirdeysek bulusup alabilirim hediyelerimizi be dersin ??
canım o senin güzelliğinBenm kuzucukta esmer ama cok tatlii anasida guzel :)
Birinde kız diğerinde erkek anasına almıştın daha nasıl bir farklı deneyim yasayacaksın kıbende ipucumu veriyorum bu kez farklı bir deneyim yaşayacağım
Elden verecekBirinde kız diğerinde erkek anasına almıştın daha nasıl bir farklı deneyim yasayacaksın kı
Töbe töbeBirinde kız diğerinde erkek anasına almıştın daha nasıl bir farklı deneyim yasayacaksın kı
Elden verecek
Ben değilim o zamanBencede.
Mesela benim kuzunun anası esmer.
Bakarız ben bugün küçük tencereme çok tatlı ciciler gördüm çok beğendim biraz daha bakcam ama bugün baktimlarim aklimda belki o minik tencere Öyküştürberaber hediye bakarik bence ben sana cikmadim ama yaniliyoda olabilirim