- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 42
benimde öyle şu garip havalara bağlıyorum hep bi güneş açsa tekrar düzelsekBütün enerjim çekilmiş gibi
ben hemen hemen hepsini beğeniyorum ama bunu gerçekten yapayım istedim de ses gider gibi geldi bide bizim altta öğretmen bi çift var çalışıyorlar akşm rahatsız olurlar muhtemel ama aklıma şu geldi yazın ananemin bahçesinde yeğenler kuzenler oynatırım en azından :))Kızlar akademisyen annenin bugün paylaştığı top düşürme etkinliğine bayıldım bende yapsam mı acaba çok ses gider mi aşağıya altta bekar bir genç var çoğunlukla evde yok sanırım yarın yapmak istiyorum
senin imkanın varsa yaparsan ecenin tepkilerini de yazarmısın
ben acayip izliyorum :) zaten izlediğim tek şey dicem de başka bişe izlemeye gün mü bıraktı 9857698537893567 gün saat survivor :)Yaa çıldırıyorum şuan kızlar şurda survivor muhabbeti yapsak olmaz mı ya
Hiç bi arkadaşım izlemiyo eşimde hep yarısında uyuyo kimseyle durum tespiti yapamıyorum çok sıkılıyorum
yaz sen yaz
Evet
Size sarılmak istiyorum acun bey falan dedi ya bi de koptum niye 3 gün sonra öğrendim diyo bi de çocuğu olunca sadin o kadar duygulanmamıştı
bende en çok niye 3 gün sonraya güldüm annelik işte dicem malum teyzelik de yarısı