Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım sağolJ
çok güzel yaa daha öncedende bahsetmiştin tahinli kurabiyesinden:))Allah rahmet etsin tekrardan canım
Allah rahmet eylesinRahmetli kayınvalidemin tahinli kurabiyeleri bir hayır kermesinde kapış kapış satılmış..ofise yapıp getiririm ara ara.. arkadaşlar sağolsunlar beğendiler..bir iki tanesine tarif verdim.. sonra arkadaşım kızının okulundan istenen kermes için farklı bi lezzet olsun diye yapmış..öğretmen özellikle teşekkür etmiş. tarif isteyen fln.. oda bahsetmiş rahmet istemiş herkesden..
hem duygulandım hem sevindim düşüncesi için..
sağol canım..Allah rahmet eylesin
Yaa evet tahinli kurabiyeler on numaraydı ama ben 2 kez denememe rağmen tutturamamıştım
Beyaaaazzz
Rahmetli kayınvalidemin tahinli kurabiyeleri bir hayır kermesinde kapış kapış satılmış..ofise yapıp getiririm ara ara.. arkadaşlar sağolsunlar beğendiler..bir iki tanesine tarif verdim.. sonra arkadaşım kızının okulundan istenen kermes için farklı bi lezzet olsun diye yapmış..öğretmen özellikle teşekkür etmiş. tarif isteyen fln.. oda bahsetmiş rahmet istemiş herkesden..
Teşekkür ederim fikirleriniz için kızlar bende beyazı çok beğendim ama kirlenme açısından kararsız kaldım kardeşimde beyaz dedi kirlenirse kirlensin boşver hevesini al bende o ayakkabıları çok beğeniyorum henüz sipariş vermedim akşam son kararımı verip sipariş vercem tabi ben karar verene kadar ayakkabı bitmesi:)))
Leydiiimmm sen bi ara yaparken resimli anlatır mısın bana, cidden muhteşemdi kurabiyelersağol canım..
ya sen nasıl tutturamadın bi türlü anlamıyorum tarifi o kdr kişiyle paylaştım bir tane böyle dönüş almadım
acaba sen normal kurabiye hamuru beklediğin için mi olmuyo
bu böyle un ufak gibi oluyo yuvarlarken bile daha çatlak çatlak
Öyle güzel bahsediyosın ki tanımadan ısınıyo insan. Allah rahat eylesin.Rahmetli kayınvalidemin tahinli kurabiyeleri bir hayır kermesinde kapış kapış satılmış..ofise yapıp getiririm ara ara.. arkadaşlar sağolsunlar beğendiler..bir iki tanesine tarif verdim.. sonra arkadaşım kızının okulundan istenen kermes için farklı bi lezzet olsun diye yapmış..öğretmen özellikle teşekkür etmiş. tarif isteyen fln.. oda bahsetmiş rahmet istemiş herkesden..
Ben de baktım sizi okuyunca bizimki de teraziymiş. Kendisi ikizler yetmezmiş gibi yükselen de terazi. Aynı haltın laciverdi yani, kendimden biliyorum teraziyibu gün yok heralde di mi. Eşim yok evde gökçe ilaçtan bayılıyo 6 da uyudu.
Şimdiden bapcam ben diye düşünüyorum :))
akşamları toplaşın o zaman kimse olmuyo burda
sen diyince baktım acaba bizimki de mi öyle diye ama teraziymiş gökçeninki.
Gerçi bizimki düzenli değil sadece temiz olsun istiyo.
Oğlun küçükkende mi böyleydi canım.
Erkeğin bu kadar titiz olması da zor ya :/
Minik bi şenay mı bakıyorum yaniBen de baktım sizi okuyunca bizimki de teraziymiş. Kendisi ikizler yetmezmiş gibi yükselen de terazi. Aynı haltın laciverdi yani, kendimden biliyorum teraziyi
Pat diye lafa daldım ama :)))
amin canım sağolasınTeşekkür ederim fikirleriniz için kızlar bende beyazı çok beğendim ama kirlenme açısından kararsız kaldım kardeşimde beyaz dedi kirlenirse kirlensin boşver hevesini al bende o ayakkabıları çok beğeniyorum henüz sipariş vermedim akşam son kararımı verip sipariş vercem tabi ben karar verene kadar ayakkabı bitmesi:)))
L Leydiminik ne güzel ya Allah rahmet eylesin
ayy canım benim beğenmene sevindim tamam yaparken en azından hamurun kıvamını kısa bi videoya alırım ne demek istediğimi anlarsınLeydiiimmm sen bi ara yaparken resimli anlatır mısın bana, cidden muhteşemdi kurabiyeler
sağol canım benim ne güzel bunu söylemen gurur duydumÖyle güzel bahsediyosın ki tanımadan ısınıyo insan. Allah rahat eylesin.
Şu kurabiyeyi bende deneyeceğim tahinli şeylerle aram yok hiç ama merak ettim baya
Ay Allah korusunMinik bi şenay mı bakıyorum yani
O da birşey mi ben görünmez olmuşum haberim Yokbu arada merhaba ben topağın delisi kendi kendine konuşmakdan level atlayıp yazışmaya geçtim
çıta nirvana oldu şu andaO da birşey mi ben görünmez olmuşum haberim Yok
Alalalaa.. dün akşam beşiktaş maçı yok muydugördüğü bir fotoğraf..çıkarsın o kıyafeti diye tutturması..ben minimouse olacağım ağlamaları..sana da alırızla ikna olmamak..hayır sadece ben giycem hali..
bu soru beni zorladı..boş bırakıp bir sonrakine geçebiliyor muyuz