Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende şuan seni okuyup gülüyorumŞimdide annesi öldü. Ağlamakla Ceylanın ağlamasına gülmekle arasında kaldım
Allahım ip bulmam kendimi oyalamam lazım saçmaladım
şimdiden geçmiş olsun diyelim senin çıkacağın kişiye
bence mis gibi olur daha güzel bi hediye düşünemiyorum
ip içinde hobium.com a bi baksana arkadaşımda yapıyor da ordan temin ediyor diye biliyorum
Başka renk yap sen en iyisi :)Şimdide annesi öldü. Ağlamakla Ceylanın ağlamasına gülmekle arasında kaldım
Allahım ip bulmam kendimi oyalamam lazım saçmaladım
Neyseki doğurmadan yetişti bitirir artık çabucakBizim ustanin kolu kirilmisti ya, bugun basladi tadilata :) Bakalim ne zaman bitecek.
insallah bakalim :) ilk dogumda halilari yikamaya verip dogum yapmistim yerler halisiz kalmistiNeyseki doğurmadan yetişti bitirir artık çabucak
Valla bu halıya benzemez büyük işe kalkıştın biter biterinsallah bakalim :) ilk dogumda halilari yikamaya verip dogum yapmistim yerler halisiz kalmisti
AynenBütün enerjim çekilmiş gibi
Allah kolaylık versin canımBizim ustanin kolu kirilmisti ya, bugun basladi tadilata :) Bakalim ne zaman bitecek.
yaz canim nasil tespitlerin varYaa çıldırıyorum şuan kızlar şurda survivor muhabbeti yapsak olmaz mı ya
Hiç bi arkadaşım izlemiyo eşimde hep yarısında uyuyo kimseyle durum tespiti yapamıyorum çok sıkılıyorum
Kadin doc oldu. Cok begeniyorum ve her seferinde boyle insanlar bu ulkeye daha cok evlat kazandirmali diyorum.Kızlar akademisyen annenin bugün paylaştığı top düşürme etkinliğine bayıldım bende yapsam mı acaba çok ses gider mi aşağıya altta bekar bir genç var çoğunlukla evde yok sanırım yarın yapmak istiyorum
Ya tespitten çok konik bişiy oluyo kendi kendime gülüyorum sinir oluyorum insan paylaşmak istiyoyaz canim nasil tespitlerin var
Bizimkiler izliyor ben de öylesine bazen bakıyorum ama çoğunlukla bakmıyorum yalnız eşime Fatih gider dedim ve gitti eşim izlemiyorsun ama biliyorsun kimin gideceğini dedi ama göz ucuyla önemli yerleri takip ediyorumYaa çıldırıyorum şuan kızlar şurda survivor muhabbeti yapsak olmaz mı ya
Hiç bi arkadaşım izlemiyo eşimde hep yarısında uyuyo kimseyle durum tespiti yapamıyorum çok sıkılıyorum
kesinlikle canım bende severek takip ediyorumKadin doc oldu. Cok begeniyorum ve her seferinde boyle insanlar bu ulkeye daha cok evlat kazandirmali diyorum.
Yigeni oldugunu ogrendigindeki haline mi guldunYa tespitten çok konik bişiy oluyo kendi kendime gülüyorum sinir oluyorum insan paylaşmak istiyo
Sabriyeye güldüm bi saat kendi kendime gülünce acıdım bi kendime
EvetYigeni oldugunu ogrendigindeki haline mi guldun