Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahta seni güldürsünVur vur adamda beyin hücresi kalmadı neyse ki doğum günü evlilik yıldönümü flan var buna şükür
Beklenmeyince daha guzel oluyor :) hayirdir canim niye streslisin?Bende çok sevmem ama eşim. Saolsun çiçek yollamış iyi oldu ama çok stresliydim bu aralar ama çiçekleri görünce ben şok ben iptal hiç beklemiyordum çünkü
Ben de sasirdim cicekleri gorunce beklemiyodum
Bence de eşin bir adım atmış. Öpüşün barışınbence sana adım atana koşmalısın canım sen de bir jest yap eksik kalma
Valla 14 yıldır birlikteyiz bugüne kadar hiç kutlamadık. Kutlamayınca üzülmem. gereksiz gellir bana ama bi çiçek alsa mutlu olurdum sanki bugünBenim kocişte cüzdan almış ama o kadar çok oyun alanı kartımız varki sığamadık cüzdana değiştircem
Kızına da toka almış
Amaaan en zoru. Ateşlenmesinde varsın uyumasın razıyım ateş beni çok korkutuyor saçma biri oluyorum resmen. Acil şifalar yavruyaSevgililer gunu de neymis ateş nöbeti tutmak varken
Geçmiş olsun canımSevgililer gunu de neymis ateş nöbeti tutmak varken
canım ya düzelmedi mi hala inşallah iyileşir çabucakSevgililer gunu de neymis ateş nöbeti tutmak varken
hala varmı canım ya ateşi. Geçmiş olsun tekrar.Sevgililer gunu de neymis ateş nöbeti tutmak varken
Tuh ya keşke yakında olsaydı gidip beşiktaşlı alırdım.yarın A101 e taraftar çocuk nevresim geliyor 25 tl umarım yetişip alabilirim.
ay akıllı bıdık doğru tercih yapmış devam etsin inşallahTuh ya keşke yakında olsaydı gidip beşiktaşlı alırdım.
Ankaradayken babamla kardeşlerim beşiktaşa alıştırmışlar bizimkini. Hangi takımlısın diyince beşiktaş diyo pijamasını almışlar bi de kp fener de diyo eşim gs de diyo çocuğun nevri döndü
bence sana adım atana koşmalısın canım sen de bir jest yap eksik kalma
Leydiye aynenn katılıyorum
Böyle fırsat kaçmaz değerlendir mutlaka
Bence de eşin bir adım atmış. Öpüşün barışın
dün akşam eşim eve gelince elini öpüp sevgililer gününü kutladım o da bana harçlık verdi maniküre gidicem kısa günün karı ya da mutlu sevgililer günü anlayışım
hala varmı canım ya ateşi. Geçmiş olsun tekrar.
Dün görümcem ardı. Bebişin biraz ateşi var 1 buçuk saat önce calpol verdim ama düşmedi şimdi fitil koysam olur mu ki diye. Biraz sordum ne var ne yok diye. Çocuğun sadece sağ şakağında varmış ateş o da 37.7 Birden yükselirdr havalr geçirirse diye korkmuş görümcem eşimden kat kat beter çıktı.
Burun akıntısı ishal öksürük vs gibi hiç bir belirti de yok. Muhtemelen diş.
fitil koymamaya ikna edebildim sanırım ama hala her 3 saatte bir calpol veriyomuş yükselmesin diye. Banyoya sokmuş bez koyuyomuş . yükselip yükselmeyeceği bile belli değil. 38 i bile görmemişler . Boşu boşuna verme de diyemedim.