- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 42
şimdi hayaller diyoruz o vakit günsonu hep beraber hayatlar derizGünün bitmesine daha çok var diyerekten avutuyorum kendimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi hayaller diyoruz o vakit günsonu hep beraber hayatlar derizGünün bitmesine daha çok var diyerekten avutuyorum kendimi
Kargolarda yogunluk vardir esim bana kek gondermisofis de 15 kadın bir tanecik bile gül gelmedi
e adam haklıİlk sevgili olduğumuz yıl eşim bi arkadaşımı ayarlamış. Gitmiş evini süslemiş yerlerde mumlar kocaman çiçek pasta bir sürü çikolata seviyorum diye.
Arkadaşta beni aradı biraz kötüyüm hastayım. Ev arkadaşımda yok bu gün gelebilir misin diye. Tamam deyip gittim. Kapıyı eşim açınca bi şok koridorda yanan mumları görünce ayrı bi şok geçirdim.
İçeri girdim bi gülme aldı beni. Çünkü ben hiç sevgililer günü kutlamadığımı saçma bulduğumu hep söylemiştim. Sevgili olmadan öncede normal arkadaştık biliyo diye hiç konusuda geçmedi. O yüzden hediye falanda almamıştıM
Bi de deli gibi pijamanın üzerine montumu geçirip öyle gitmiştim. Elimde de bi temcere tarhana çorbası
İlk ve tek sevgililer günüm böyle geçti sizde odunluğumu görün istedim
Tabi ki eşim bundan sonra bana 14 şubatta hiç süpriz yapmadı. Beklenti sıfır hayal kırıklığı sıfır
İyiymiş ama hayaller hayatlar kısmı yok sendeİlk sevgili olduğumuz yıl eşim bi arkadaşımı ayarlamış. Gitmiş evini süslemiş yerlerde mumlar kocaman çiçek pasta bir sürü çikolata seviyorum diye.
Arkadaşta beni aradı biraz kötüyüm hastayım. Ev arkadaşımda yok bu gün gelebilir misin diye. Tamam deyip gittim. Kapıyı eşim açınca bi şok koridorda yanan mumları görünce ayrı bi şok geçirdim.
İçeri girdim bi gülme aldı beni. Çünkü ben hiç sevgililer günü kutlamadığımı saçma bulduğumu hep söylemiştim. Sevgili olmadan öncede normal arkadaştık biliyo diye hiç konusuda geçmedi. O yüzden hediye falanda almamıştıM
Bi de deli gibi pijamanın üzerine montumu geçirip öyle gitmiştim. Elimde de bi temcere tarhana çorbası
İlk ve tek sevgililer günüm böyle geçti sizde odunluğumu görün istedim
Tabi ki eşim bundan sonra bana 14 şubatta hiç süpriz yapmadı. Beklenti sıfır hayal kırıklığı sıfır
Leydicim ben bekliyorum hala cınıme adam haklı
ay hadi gelsin sana o zamanLeydicim ben bekliyorum hala cınım
Geldiay hadi gelsin sana o zaman
Ayrıca ben de sevgililer gününü kutlamam ticari geliyor bana eşim bugün sevgililer günün mübarek olsun dedi ben de seninde mübarek olsun dedim
haklı tabi şimdi ağzımı açamam :)) ama diğer günler göndermesine engel değil bu tani :))e adam haklı
Hah işte sende ordan vur adamı]
haklı tabi şimdi ağzımı açamam :)) ama diğer günler göndermesine engel değil bu tani :))
bence sana adım atana koşmalısın canım sen de bir jest yap eksik kalmaBen de sasirdim cicekleri gorunce beklemiyodum
Leydiye aynenn katılıyorumBen de sasirdim cicekleri gorunce beklemiyodum
bence sana adım atana koşmalısın canım sen de bir jest yap eksik kalma