Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolun kızlar ateş olmadı bir daha keyfide yerinde çocuğa vitamin yükledim bugün resmen soğan sarimsak doldurdum çorbaya,mandalina,portakal suları birde vitamin şurubu vardı evde onu verdim:))atlatır inşallahBiz çoktan soluğu acilde almıştık
Annemler yakın ya, çocuklar yokken yürüyerek giderdim. 'Çok korkuyorum karşıdan karşıya geçerken araba bisiklet falan çarpacak diye' derdi. Hadi arabayı anladık bisiklet ne yahu
Bu arada ece iyimi canım?
Ooo kimler gelmiş
Bende çok şaşırdım canım:))Aaaaaaay suratımı buruştura buruştura okudum
Eşim bugün soruyor meşhur pilavindan kaldı mi diye:))Ahahhaahhaha ilahi çok güldüm yaaa süpersin..Menü harika olmuş
Bizde ona bakıyoruz:))Benm dizim buaksam atv de :) olene kadar
Allah korusun canım burada dün 5 büyüklüğünde olmuş hiç duymadık ben hissetmek hiç zaten7 buyuklugunde Deprem bekleniyomus ve benim oturdgum yer riskli bolgeler icindeymis
Benm dizim buaksam atv de :) olene kadar
Ooo kimler gelmiş
Bende çok şaşırdım canım:))
Eşim bugün soruyor meşhur pilavindan kaldı mi diye:))
Burada hoşgeldin canım
Kızım uyuyor o kadar çok terliyor ki üstü sırılsıklam oluyor kurulayip degistirdim üstünü ama yine terliyor
Sağol canım dün gece ateşlendi biraz bir daha yukselmedi ateşi burnu tikanik aciyorum burnunu şimdi de terliyorhastami oldu yoksa canim, ben son sayfadan girdim konuya gecmisi okumadim. Cok gecmis olsun.
Allah korusun canım.7 buyuklugunde Deprem bekleniyomus ve benim oturdgum yer riskli bolgeler icindeymis
sağol canım :)Tebrikler canim :)
sağol canım inşallah seninde sonuçların iyi gelirL Leydiminik tebrik ederim cnm.darısı başıma bende bekliyorum sonyçlarımı
ayh teşekkür ederim canımHem güzel hem çalışkan arkadaşım benim..tebrikler
allahım korusun7 buyuklugunde Deprem bekleniyomus ve benim oturdgum yer riskli bolgeler icindeymis
usutmus galiba canim insallah terle atmistirKızım uyuyor o kadar çok terliyor ki üstü sırılsıklam oluyor kurulayip degistirdim üstünü ama yine terliyor
inanmayacaksınız ama az önce netten muzlu çikolatalı tart tarifi aldım denicem valla
yoksa içimdeki hamarat mı uyandı
yazık ya bunu hamaratlık sanıyor diyen sen yaklaşsana öpcem
bebek için çok üzüldüm melek oldu diyeceğim ama zaten melektiBirzmanlar esiminde dahil oldugu yardim ettikleri kalicak yer ayarladiklari bir adam ve esi birde yeni dogan bir gnluk bebek vardi. Annesi onu denize atmis ismide umuttu bebegin. ismini esimin arkadaslri koymustu. Cok uzuldm duyunca
Teievizyon daki bebek tuğce değilmiydi? ?bebek için çok üzüldüm melek oldu diyeceğim ama zaten melekti
kadınsa dün tv de diğer çocuğumuda öldüreceğim diyordu
umarım hakettiği cezayı alır bu dünya da diğerinden zaten eminiz
bilmiyorum ki ben aynı bebektir diye düşünürek yazdım isim hatırlamıyorum hiçTeievizyon daki bebek tuğce değilmiydi? ?
Sanırım usuttu canım inşallahusutmus galiba canim insallah terle atmistir
Bende bebegin kız olduğunu okumuştum 3 yasında oğlum var onu da oldurcem demiş soyleyecek söz bulamıyorumBirzmanlar esiminde dahil oldugu yardim ettikleri kalicak yer ayarladiklari bir adam ve esi birde yeni dogan bir gnluk bebek vardi. Annesi onu denize atmis ismide umuttu bebegin. ismini esimin arkadaslri koymustu. Cok uzuldm duyunca
Sanırım usuttu canım inşallahusutmus galiba canim insallah terle atmistir
Bende bebegin kız olduğunu okumuştum 3 yasında oğlum var onu da oldurcem demiş soyleyecek söz bulamıyorumBirzmanlar esiminde dahil oldugu yardim ettikleri kalicak yer ayarladiklari bir adam ve esi birde yeni dogan bir gnluk bebek vardi. Annesi onu denize atmis ismide umuttu bebegin. ismini esimin arkadaslri koymustu. Cok uzuldm duyunca