Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun. Piyasalar cok kotu. Bize bu sene zam yapmadilar. Herkes para kazandigina sukrediyor. Borclar azalsinda hersey yerine gelir. Daha iyisini alirsiniz insallah.Esim arabayi satti bugn uzulme diyo ne uzulcem borc dha cok uzuyo borcsuz olup minibuse otobuse binmeyi tercih ederm
geçmiş olsun canimYilbasindan beri hastalik cikmadi evden. Ardayi 3. Kez doktora goturduk bu sabah. Cocugum artik doktor sunu yap demeden hepsini sirayla yapiyormus. Doktor boyunu olcmuyormus boyunu da olcturmus.
Gecen gittiginde acil gitmisti sira almadan. Beklemisler bagiriyormis doktor cagatay nerde gelsin diye
Sagolasin canim, bahar gelsin :)geçmiş olsun canim
insallah canim sizede gecmis olsun busene hastaliklar pesimizi birakmiyo malesefHayirlisi olsun. Piyasalar cok kotu. Bize bu sene zam yapmadilar. Herkes para kazandigina sukrediyor. Borclar azalsinda hersey yerine gelir. Daha iyisini alirsiniz insallah.
Sagol canim, Allah beterinden korusun.insallah canim sizede gecmis olsun busene hastaliklar pesimizi birakmiyo malesef
Bende artık yaz gelsin istiyorum:)Sagolasin canim, bahar gelsin :)
Degisik menu olmus :))Akşam için kuru fasulye yaptim yanina pilav yapıyordum kuru fasulye pisirdigimi unutup pilavın içine buzluktan çıkartıp nohut attım kuru fasulyenin yanina nohutlu pilav eşimin yorumu ne olur bilemiyorum artik pilav üstü kuru yapamayacağı kesin
Bencede canım :)Esim arabayi satti bugn uzulme diyo ne uzulcem borc dha cok uzuyo borcsuz olup minibuse otobuse binmeyi tercih ederm
Eşimde aynisini söyledi:))Degisik menu olmus :))