Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızçem uyudu sevdicek uyudu anniş uyudu
Bense çay çitlek eşliğinde survivor izliyorum
Ve çokça eminimki yarın uykuyu tercih etmediğim için acayip pişman olicim
zaten alacatiya gelirsem kesin goruscez senle ve oykusle arar buluruz sizi hirayla :)ne kadar mesafe olsada aramızda biz sana çok yakınız bunu unutma ne zaman istersen birimizin veya hepimizin kapısını çalabilirsin
İnşallah canım elbet bigün biyerde kesiştiririz yolları :)zaten alacatiya gelirsem kesin goruscez senle ve oykusle arar buluruz sizi hirayla :)
hepinize benden de bir kalp..
Başka şeylerle ilgilenmeye çalış.çok zor ailelerle içi içe.ben kv alt üstüm vallahi zor.sürekli evdemiyim değilmiyim takip ediyolar.ben bi seviye koyuyorum mecburAlt katta abim oturuyo onun altnda diger abim. Belki ikisaati gecti tartisiyolar. Anlasamiyolar hic.strese sokuyolar beni evde seslerni duydukca moralim bozuluyo. Tasinmak istiyorm hc huzurm kalmadi artk evde aileyle yakin oturulmuyo onu anladm
Hayırdır kızlar kalpler falan 14 şubat provası mi yapıyorsunuz o zaman tüm sevenler için benden de kalp gelsin
ya benim oğlumda ben kızım diyo.ablasından kalan bebeklerle evcilik oynuyo.bide taç toka seviyo.sanırım abi abla cindiyet bulmalarını zorlıyacakKızlar benim kiz ben erkeğim erkekler toka takmaz diyor,abilerinin arasında erkek gibi olacak bu kız
Olabilir canım abilerine toka veriyor bende onlar erkek toka takmaz diyorum o da kendini erkek ilan etti:))sen kızsin kızlar takar diyorum ama tinlamiyorhirada ben erkegm diyodu gecenlerde acaba oyuzdenmi toka takmak istemiyo ki
Sizde de abla faktörü var:)))Başka şeylerle ilgilenmeye çalış.çok zor ailelerle içi içe.ben kv alt üstüm vallahi zor.sürekli evdemiyim değilmiyim takip ediyolar.ben bi seviye koyuyorum mecbur
ya benim oğlumda ben kızım diyo.ablasından kalan bebeklerle evcilik oynuyo.bide taç toka seviyo.sanırım abi abla cindiyet bulmalarını zorlıyacak
BencedeAnne olduktan sonra hepimizin kafasına takılan sorular oldu, gelin birlikte bu sorulara yanıt arayalım...
Hep birlikte gülelim, eğlenelim
Ben oldum bileKızçem uyudu sevdicek uyudu anniş uyudu
Bense çay çitlek eşliğinde survivor izliyorum
Ve çokça eminimki yarın uykuyu tercih etmediğim için acayip pişman olicim
merhaba :)Merhaba
merhabaMerhaba
ben yatar yatmaz minnak uyandı üstüne bi salla bi uyan sabaha kadar pişmanlığın doruklarındayımBen oldum bile
İnşallah gönlünce olur canım ben sınavın birine giremiyorum çünkü sıralamaya girememisim talep fazla birde puanları yüksek oluncaaşırı heyecanlıyım yaa sınavlarım açıklanmaya başlıcak bugün ve cuma arası inşallah cumaya kalmadan hepsi açıklanır
hadi ya neyse her işte bi hayır vardır diyelim ama bi yerlere yerleşme şansın hala var değil miİnşallah gönlünce olur canım ben sınavın birine giremiyorum çünkü sıralamaya girememisim talep fazla birde puanları yüksek olunca
Bir sınava daha başvuru yaptım 27 sinde belli olacak ona katılıp katılmayacağım ayrıca kpss iki sene geçerli gerçi bir sene sonra 35 yaşını doldurcam benim için bir sene geçerli bu sınav, kurumlar yıl içinde ihtiyaçlarına göre bir yada iki kez alim yapıyorlar şansım var hâlâ ama tekrar alim bekleyeceğimhadi ya neyse her işte bi hayır vardır diyelim ama bi yerlere yerleşme şansın hala var değil mi
hiç girmediğimden nasıl bilmiyorum
inşallah tekrar bir ihtiyaç oluşur diyelim o zmanBir sınava daha başvuru yaptım 27 sinde belli olacak ona katılıp katılmayacağım ayrıca kpss iki sene geçerli gerçi bir sene sonra 35 yaşını doldurcam benim için bir sene geçerli bu sınav, kurumlar yıl içinde ihtiyaçlarına göre bir yada iki kez alim yapıyorlar şansım var hâlâ ama tekrar alim bekleyeceğim