- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 yaşında nine olmuş :))annem 23 yaşındayken 5 tane çocuğu varmış
üstüne ananem 30 yaşında ilk torununu görmüş :)
Masallahannem 23 yaşındayken 5 tane çocuğu varmış
Seninkiler pozitif ama benimkiler negatifbenimkilerin yanında bir hiç bence
yok yahu olur mu tecrübelerini aktarıyorsun ne güzel hiç olmadı konu konu açıyo dertleşiyoruzSeninkiler pozitif ama benimkiler negatif
Canımyok yahu olur mu tecrübelerini aktarıyorsun ne güzel hiç olmadı konu konu açıyo dertleşiyoruz
Canım kötü birşey yoktur inşallah sen kalbini ferah tutmaya devam et lütfen kontrollerini yaptır,olsa bile zararsız süt bezeleri oluyor genelde inşallah öyle birseydiren son meme ultrasonumu yanılmıyorsam ağustos ayında çektirmiştim senelik kontrolüme daha var yani yalnız son bir aydır sağ mememde ve aynı koltuk altımda yaygın bir ağrı var sürekli erteliyodum biraz da korkuyorum aslına bakarsanız
ama iki gündür ağrım artınca bugün cumaya randevu aldım istediğim doktor o güne uygunmuş
acayip huzursuzum inşallah kötü birşey yoktur düşüncelerin sonu yok vardığım nokta da kendimi acayip güçsüz hissediyorum
inşallah yoktur ihtimalinde bile çok mutsuz oldumCanım kötü birşey yoktur inşallah sen kalbini ferah tutmaya devam et lütfen kontrollerini yaptır,olsa bile zararsız süt bezeleri oluyor genelde inşallah öyle birseydir
İnşallah canım güzel haberlerle gelirsin ben kontrole gitmedim hiç hep erteledim,eşim kızıyor tamam gidelim diyorum ama erteliyorum hepinşallah yoktur ihtimalinde bile çok mutsuz oldum
benim biri takipli zaten ama bu diğer taraf olunca kötü hissettim birden kendimi
bakalım cumaya güzel haberlerim olur umarım
Bende de öyle bi erteleme hali ama düşününce o daha kötüsüİnşallah canım güzel haberlerle gelirsin ben kontrole gitmedim hiç hep erteledim,eşim kızıyor tamam gidelim diyorum ama erteliyorum hep
Kötü bişey yoktur allahınizniyle canım gönlünü ferah tutBende de öyle bi erteleme hali ama düşününce o daha kötüsü
Sende ihmal etme canım yaptır mutlaka
İçini ferah tut canım yoktur bişey. Kv ninki devamlı ağrıyor koltuk altına doğru, o da takip ediyo ama bişey yok temiz. Aklına kötü şeyler getirmeBende de öyle bi erteleme hali ama düşününce o daha kötüsü
Sende ihmal etme canım yaptır mutlaka
Ardaya hamile olduğum ay hamile olduğumu bilmiyordum, kislerin ağrısı çok kötü koluma vuruyordu. Göğsüm ağrıyordu. O kadar morelim bozulduki aklıma kötü kötü şeyler gelmişti. Meğersem hamilelik belirtisiymiş. Bende doğumdan sonra gidicem, kontrole.en son meme ultrasonumu yanılmıyorsam ağustos ayında çektirmiştim senelik kontrolüme daha var yani yalnız son bir aydır sağ mememde ve aynı koltuk altımda yaygın bir ağrı var sürekli erteliyodum biraz da korkuyorum aslına bakarsanız
ama iki gündür ağrım artınca bugün cumaya randevu aldım istediğim doktor o güne uygunmuş
acayip huzursuzum inşallah kötü birşey yoktur düşüncelerin sonu yok vardığım nokta da kendimi acayip güçsüz hissediyorum
Aklina kotu seyler getirme canim. Kuruntudur insallahen son meme ultrasonumu yanılmıyorsam ağustos ayında çektirmiştim senelik kontrolüme daha var yani yalnız son bir aydır sağ mememde ve aynı koltuk altımda yaygın bir ağrı var sürekli erteliyodum biraz da korkuyorum aslına bakarsanız
Biz en başından beri öyleyiz bi yere gideceksem betülden kaçarak gidiyorum evden çıktığımı görürse kıyamet kopuyo normalde otururken bile el ele oturuyoruz kanepede deli ediyo beni yatağına battaniye öreyim dedim ona bile izin vermiyo elimi tuttuğu içinAy kızlar bu çocuk iyice bağımlı oldu bana mutfağa gitsem ağlıyor bacağıma yapışıyor. Devamlı tepemde kucağımda. Babası kızdırıyor anneyi sevme diye bi sinirlenişi var görmeniz lazım. Kesinlikle onsuz dışarıya çıkamıyorum en kötüsüde bu oldu
Benim yaşımda torunannem 23 yaşındayken 5 tane çocuğu varmış