Ne guzel boyle anmak. Allah rahmet eylesin. Benim Baba tarafimda hic kiz erkek ayirmazlar. Kizlara daha narin davranirlar hatta. Okusunlar diye daha cok ugrasirlar.
Ama anne tarafimda tam tersi. Benndaha iyi bi okulda okuyayim diye ortaokula gectigimizzde semt degistirdik. Bunun icin tasinilir mi diye bir ton laf soylediler. İtü insaat muhendisi dayim bile dershaneye gittigimizi duyunca bunlardan bisey olmaz niye gonderiyosunuz derdi kuzenimle bana. O zaman dua etmistim insallah erkek cocugu olmaz olursa kendine benzetir birilerinin basini yakar diye. 2 kizi oldu.
Ölur ama simdi onlar icin.
Kucuk kiz kardesimi ortasonda dersaneye yazdirdik. Ayni yasit diger dayimin kizi var. O bende gitmek istiyorum demis heralde. Annesi gelip seymayi niye gonderiyosunuz gondermeyin. Bizimki de gitmek istiyo agliyo cocuk demisti anneme
hala der sizin yuzunuzden bosa para verdim o dershaneye diye. Bize neyse.
Annemde de hissediyorum erkek kardesime bi ayri davraniyo. Hepimiz duskunuz en kucuk oldugu icin ona ama annrm erkek diyr yaptigini acaip farkettiriyo. Simdiden hayal kuruyo oglum evlensin birlikte otururuz diye. Anne diyoruz sacmalama. Kardesim evlenecek olsun annemle cok ugrascaz gibi geliyo