- 8 Ocak 2014
- 3.304
- 4.595
- 34
Evet değilim ipucu verdim çünkü aktif olmayan biri benim tencerem Kuvvetle muhtemel ki senin tenceren de öyleseni düşünmeliyim beybisi.. ya sen benim tenceremsen
senin olmadığın kesin canım...
Daha da ipucu yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet değilim ipucu verdim çünkü aktif olmayan biri benim tencerem Kuvvetle muhtemel ki senin tenceren de öyleseni düşünmeliyim beybisi.. ya sen benim tenceremsen
diyosun bir alt postuna bakKapağın olmadığım kanaatine vardığına göre tenceren de değilim
Sende elendin şekerim
En azından ne sorduğu hakkında ipucu versen belki 1 kişiyi daha elememize yardımcı olursuuuunnnnseni düşünmeliyim beybisi.. ya sen benim tenceremsen
benden bu kadar kolay mı vazgeçtinpiki tatlım senin tenceren
nasıl olacak o iş acaba anlamadım ben.. normal bir soru ama cidden beni çok onure etti.. hiç düşünmediğim benim değer verdiğim şeye onun da değer vermesi beni çok duygulandırdı...En azından ne sorduğu hakkında ipucu versen belki 1 kişiyi daha elememize yardımcı olursuuuunnnn
Kafa gitti yinediyosun bir alt postuna bak
sen benim kapağım değilsin ki o yüzden senden bu kadar çabuk vazgeçtim. o da senin tenceren olabilir doğal olarak...benden bu kadar kolay mı vazgeçtin
o kadar emin olma belki de sasirtmak icin soruyorumsöyleyemem ama haziranda söylerim söz.. bu arada kapağım sen değilmişsin bu kadar meraktan bu çıkar ortaya...
Cidden nasıl olcak o iş yanasıl olacak o iş acaba anlamadım ben.. normal bir soru ama cidden beni çok onure etti.. hiç düşünmediğim benim değer verdiğim şeye onun da değer vermesi beni çok duygulandırdı...
şuan çok eğleniyorum ben...Şimdi bir kişinin tek tenceresi tek kapağı olduğuna göre hepimiz çok şakacıyız
Ay kim kimin tenceresi kapak nerde derken benim oğlan ananesinin halısına çorba döktü
Neymiş ipuçları söyle bir tekrar sıralabişi olmaz silinirrr.. yıkanır... bizden öenmli mi
yaaa silmeyi unutmuşum bi de adını da yazmıştım silmişim şükür...Neymiş ipuçları söyle bir tekrar sırala
Bu arada L Leydiminik senin ipuçların nerde hep kaçak oynuyorsun
Ad yoktu okudum benyaaa silmeyi unutmuşum bi de adını da yazmıştım silmişim şükür...
bende biliyorum olmadığını sildiğimden dolayı çıkmamış. bir de ben ne ipucu verdim onu unuttum... hatırlatır mısın rica etsem...Ad yoktu okudum ben