- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
ben de sade severim diyetten degil sekerden keyfine varamiyom.cikolatasiz olmaz amateşekkür ederim sade içerim ben müzmin diyetteyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de sade severim diyetten degil sekerden keyfine varamiyom.cikolatasiz olmaz amateşekkür ederim sade içerim ben müzmin diyetteyim
benim için o bu şu farketmez... ben bu çekilişe katıldığımda hediyeyi değil buradaki heyecandan dolayı katılmak istediğimi belirttim.
kapağımın en son gelen sorusu beni çok duygulandırdı düşünmediğim bir şeydi kendisine buradan teşekkür ediyorum şimdiden. düşünmesi bile beni çoooookkk mutlu etti. öpüyorum kendisini..
Eksigi bilmem de S Sunset5 neden iki kez yazildi onu cozemedimBi dur ya hemen ne alıntılıyonEksik var mı onu desene
olabilir mibeyeniyom hemde çok
ütü en sevmediğim iştir ama kayfe severim afiyet olsun o zaman
kapağın olmayalım
20nci düzenlemeyle doğru yazdım
yaaa ne sordu nolur soyle nolurnolur catlarimbenim için o bu şu farketmez... ben bu çekilişe katıldığımda hediyeyi değil buradaki heyecandan dolayı katılmak istediğimi belirttim.
kapağımın en son gelen sorusu beni çok duygulandırdı düşünmediğim bir şeydi kendisine buradan teşekkür ediyorum şimdiden. düşünmesi bile beni çoooookkk mutlu etti. öpüyorum kendisini..
O benim eski tencerem aramda gönül bağı var ondan şeeetmişimdir o kadar ayrıcalık olmasın mı
Bak yine bana çıktıbenim tencerem heyecanlı kapağım
Senin tencerenin bebesi kız mı erkek miydiBak yine bana çıktı
bak kim kimin kapağı tenceresi bilmem ama sen kesin benim kapağım deilsin bu kadar tencerem olduğunu düşündüğüne göreBak yine bana çıktı
Bu da pusuya yatmış anlamlı sayıları bekliyor 10000. Sayfa, 41. Sayfa ve 100. Sayfa :))))Sevgili 100. sayfa hep birlikte nice sayfalara, özletmeyin kendinizi
@mutube
@isimdeyimgucumdeyim
1 1h1r
@deterjan
@Lilium3
@Delimavi 35N
S Sunset5
@aysenazim
@ekskkalmym
@lutita
@Keskek
E eatmeat
L Leydiminik
@buselser
@ozser35
A Akaibu
S Sunset5
E Esinn10
@sailormoon123
@berzelius
@aysegul1706
@kaapi
@emiragam
@ysfkbrfth
@ayferzey
aslında yatmadım S sailormoon123 deyince baktım 3 sayfacık kalmış yazayım dedim de yetişmediBu da pusuya yatmış anlamlı sayıları bekliyor 10000. Sayfa, 41. Sayfa ve 100. Sayfa :))))
Bizde seni öptük beybisibenim için o bu şu farketmez... ben bu çekilişe katıldığımda hediyeyi değil buradaki heyecandan dolayı katılmak istediğimi belirttim.
İşte yazmıyorlar ve sinir oluyorum o Zaman da üç beş kişi geyik döndürmek de olmuyo bi noktadan sonrayok yahu tabi ki kimsenin kimseyi beğenmeme gibi bi durumu olmaz hepimizin amacı biraz eğlenelim birazda geleceğe güzel anılar biriktirrelim sadece yazmayanlar gaza gelsin diye şeettim
Daha aklımdan neler geçiyor ama soramıyorum ki hepsinibenim için o bu şu farketmez... ben bu çekilişe katıldığımda hediyeyi değil buradaki heyecandan dolayı katılmak istediğimi belirttim.
Bizde seni öptük beybisi
senin olmadığın kesin canım...Daha aklımdan neler geçiyor ama soramıyorum ki hepsini
son neferde kalsam yapıcam geyiğimi eğlenmek istiyorumİşte yazmıyorlar ve sinir oluyorum o Zaman da üç beş kişi geyik döndürmek de olmuyo bi noktadan sonra
Kapağın olmadığım kanaatine vardığına göre tenceren de değilimbak kim kimin kapağı tenceresi bilmem ama sen kesin benim kapağım deilsin bu kadar tencerem olduğunu düşündüğüne göre