- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 42
ay teşekkür ederim canım ben de yei yeni öğreniyorum adetleri hele anneler bebekleriyle ilgili bişiler söz konusu olunca çok daha mutlu oluyo o yüzden iice özen gösteriyorumoo gözün aydin. Fistikta ozlemistir seni. Iyiki gelmisler
Ne güzel ya cok guzel adetmis. @ayferzey cok sansli senin gibi dunuru kapti
gecmis olsun kizlar ikinize de.
Tum dis rti kanamalari bu sebeple mi oluyo acaba. Benim arkadasimin hrr dis fircalamasnda deli gibi kanar dis etleri. Cok ta bakimlidir asla ihmal etmez dislerini. Hastane korkusu var o yuzden gitmiyo. Igne kan gorsun bayiliyo. Ailesi deuzakta. Ikna etmistim esimle beraber göturcektik. Boyle bisey derlerse yandik ki ne yandik
diş konusunda hepsi bu sebeple mi bilmem ama aşırı miktarda ise olma ihtimali yüksek ya da belki sadece diş eti hassasiyetidir ihmal etmeden gitse ii olur sanki bende diş ipi bile kullanıyorum ama yok diş etlerimle sorunumu çözemedim hele hamilelikte tavan yapmıştı
sence uyur mu20 dk uyudu sadece ya. 20 dk uyku mu olur. Daha kirdigim 1yumurtayi yiyemedim. Bileydim ona da ugrasmaz peynir ekmek yerdim.2 dk oturamadim kalkmis bagiriyo yatakta anne burayagel diye
Gitmesem uyur mu acab