- 6 Aralık 2013
- 4.728
- 7.783
Bizde gece kalkamadık.daha doğrusu son 7 dkkalmış Akif uyandırdı.ancak su içtik diş fırçaladık.bu arada sınavlar bitti saol cnm yaptım hepsiniHayırlı ramazanlar herkese gece kalkamadım bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde gece kalkamadık.daha doğrusu son 7 dkkalmış Akif uyandırdı.ancak su içtik diş fırçaladık.bu arada sınavlar bitti saol cnm yaptım hepsiniHayırlı ramazanlar herkese gece kalkamadım bugün
benimde reglim dün bitti gece sahur iki yıl sonra bugün ilk mütemadiyen kalkıp su alasım geliyor zaten beni en çok su zorlayacak biliyorum sütten kesme süreci bende henüz yok 2 yaşı geçecek sanıyorum bizdeKızlar orucun ilk günü Nasıl gidiyor. Reglim hala bitmedi ve ilaç kullanıyorum diye iki gün sonra başlıycam ama tırsmıyor değilim. iki yıl aradan sonra , bir de sütten kesme süreci Allah dayanma gücü verir inşallah
Bende de baş ağrısı oluyo çok.sabah kalkınca bende bi suya gittim geldim.Eşimle beraber çalışıcam ama öğleyin giderim.30 gün boyunca iftarda annemdeyizay bende en çok dikkat dağınıklığı yapıyo ki normalde de çok toplu değil dikkatim umarım işler sıkıntısız karışık bişiler olmadan gider bir ay kadarcık
Kızlar bugün kuzumun dogum günü teyzeleri
dogum gununuz kutlu olsun cok opuyorum minislerinizi iyiki varlar nice senelereeeSagol canim. Senin kuzunun da dogum gunu kutlu olsun. Allahim hepsine hayirli guzel omur versin
Bende düğünü soracaktım cnm.zor olmuş ama neyse atlatmışsınız.bu arada kızının videolarına bayıldımcanım çok geçmiş olsun anlar annende hala küçük çocuklar düzenlerine alışkın inşallah sıkıntısız atlatır annecin
canım çok teşekkürler.
maşallah Allah tamamına erdirsin ne güzel uzun ilişkilerini ciddi bi boyuta taşıma için ilk adımlar atılmış
hayırlı olsun canım çok sevindim maşallah kardeşine
çok geçmiş olsun canım banyo olunca gerçekten seçenek az umarım gönlüne göre bişi bulmuşsundur
muhtemel geç oldu tabi cevabım ama armağan oyuncaktan aldım
iyiki doğmuş minişin nice güzel yaşları olsun
doğum günü kutlu olsun kuzucuğun nice yaşilara
hamarat hatun olmak başka tabi ellerine sağlık canım
ay düğün bir kabusa döndü benim adıma benim kızım yakama yapıştı bildiğiniz palyançodan feci korktu üstüne yüzünü boyatan çocuklardan da ama düğün güzeldi
evet kuzum değiştirebildik öylemi seninde buna bakmana çok sevindim o zaman biraz ilaveyle ayakkabıyı ekledik bide tokalar tam bir kombin oldu tekrar kesene bereket olsun canım çok teşekkürler
sağol canımBende düğünü soracaktım cnm.zor olmuş ama neyse atlatmışsınız.bu arada kızının videolarına bayıldım
Teşekkür ederim canim inşallahcanım çok geçmiş olsun anlar annende hala küçük çocuklar düzenlerine alışkın inşallah sıkıntısız atlatır annecin
canım çok teşekkürler.
maşallah Allah tamamına erdirsin ne güzel uzun ilişkilerini ciddi bi boyuta taşıma için ilk adımlar atılmış
hayırlı olsun canım çok sevindim maşallah kardeşine
çok geçmiş olsun canım banyo olunca gerçekten seçenek az umarım gönlüne göre bişi bulmuşsundur
muhtemel geç oldu tabi cevabım ama armağan oyuncaktan aldım
iyiki doğmuş minişin nice güzel yaşları olsun
doğum günü kutlu olsun kuzucuğun nice yaşilara
hamarat hatun olmak başka tabi ellerine sağlık canım
ay düğün bir kabusa döndü benim adıma benim kızım yakama yapıştı bildiğiniz palyançodan feci korktu üstüne yüzünü boyatan çocuklardan da ama düğün güzeldi
evet kuzum değiştirebildik öylemi seninde buna bakmana çok sevindim o zaman biraz ilaveyle ayakkabıyı ekledik bide tokalar tam bir kombin oldu tekrar kesene bereket olsun canım çok teşekkürler
mutlu yillar canim iyiki dogmusKızlar bugün kuzumun dogum günü teyzeleri
iyiki dogmus kucuk bidik nice mutlu yillaraSagol canim. Senin kuzunun da dogum gunu kutlu olsun. Allahim hepsine hayirli guzel omur versin
sağol canım zararlı tabletin yararları diyelimAy evet ya L Leydiminik ne güzel söylüyo isimlerni sebze meyvwlerin maşallah
Doğum günü kutlu olsun, nice mutlu yaşlara
Sagol canim. Senin kuzunun da dogum gunu kutlu olsun. Allahim hepsine hayirli guzel omur versin
canım kutlu olsun doğum günüsü kuzunun nice güzel yaşlara
ay bende kaçırmışım iyiki doğmuş fıstık nice yaşlara
Minnoşların doğum gününü kutluyorum kızlar Rabbim sağlıklı uzun ömür versin
Doğum günü kutlu olsun fıstığın
hepinize çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız. Hayırlı ramazanlar ben oruç tutamıyorum allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin kolaylık versin.dogum gununuz kutlu olsun cok opuyorum minislerinizi iyiki varlar nice senelereee
Iyiki dogmus nice yıllari olsun beraberKızlar bugün kuzumun dogum günü teyzeleri