Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm kolay gelsinRamazan hazırlıkları tam gaz devam
Sağol canımCanm kolay gelsin
Kolay gelsin ne ki bunlarRamazan hazırlıkları tam gaz devam
oo elllerine saglik. Eriste di mi onlar. Ne kadar ince gorunuyo oyle. Elinizle mi kesiyosunuz yoksa makina miRamazan hazırlıkları tam gaz devam
Kolay gelsin ne ki bunlar
oo elllerine saglik. Eriste di mi onlar. Ne kadar ince gorunuyo oyle. Elinizle mi kesiyosunuz yoksa makina mi
dogum gününüz kutlu olsun canimKızlar Kerem alpin doğum günü bugün. Biz dün akşam minik bi kutlama yaptik. Ama o kadar sapitti sevindi ki yerinde durmadı. Sürekli kosturdu. Ani kalsın dedim foto çekelim ama beş yüz milyon fotoğraftan ne kadar düzgün poz var bilmem:) İki dk. sabit durmaz mi bi cocuk
Iyi doğmuş kalp nice mutlu senelereCanım şimdi belki teknoloji gelişti sistem farklıdır. Ben 6 sene önce yaptırmıştım saçlarımı çok yipratti. Bir de perma varsa duş alıp çıkma fikri hayal ona bir krem bişeyler sürüp bakman gerekiyor yoksa acayip kabariyor post gibi oluyor. Aklıma geldi bak şimdi. Çok güzel olmuştu sevmiştim ama külfeti çok fazla. Sen yine de yeni teknolojiyle yaptiranlara bir sor
Benim oğlumun da doğum günü 5 haziran canım. Doğum günü kutlu olsun kızının. Nice mutlu yıllara inşallah
silemiyor musunkerem alpinde dogum gunu kutlu olsun canim. Iyi ki dogmus pasa gonlunce kostursun
Bende permayi en cok rahatligi icin istemistim aslinda. Iyle degilse kotuymus benim saclar pirasa gibi olunca heves ediyorum biraz daha kolay gibi geliyor sanki. Arastirayim bi bakalim degisen bisey var mi yok mu
Bunu yanlislikla yaptim
Ellerinize saglik. Biz firinlamiyoruz kurutuyoruz sadece. Ondan farkli geldi demekji goruntusu. Annem yogunluktan yapamadi bu sene hazir alcamTarhana ve erişte
Sağol canım tarhanayı ben yaptım da erişteyi annem yaptı kayınvalideme yolladı ben sadece fırınlama işlemini yaptım elde kesmişler makine yok zaten
yok silinmiyo. Hic biri silinmiyo hatta yaptiktan sonra. Silebiliyo musun sen?Iyi doğmuş kalp nice mutlu senelere
silemiyor musun
Fırınlamadıklarına makarna diyoruz biz yumurtalı yapıyolar bu yumurtasız kp her sahurda sadece bundan yer kv de uğraşıyodu her sene bu sene sağolsun annem yaptı yolladıEllerinize saglik. Biz firinlamiyoruz kurutuyoruz sadece. Ondan farkli geldi demekji goruntusu. Annem yogunluktan yapamadi bu sene hazir alcam
yok silinmiyo. Hic biri silinmiyo hatta yaptiktan sonra. Silebiliyo musun sen?
Ellerinize sağlık afiyetle yiyinFırınlamadıklarına makarna diyoruz biz yumurtalı yapıyolar bu yumurtasız kp her sahurda sadece bundan yer kv de uğraşıyodu her sene bu sene sağolsun annem yaptı yolladı
Evet biz yumurtali yapiyoruz makarna olarak. Bilmiyodum ben yumurtasiz da yapildigini.Fırınlamadıklarına makarna diyoruz biz yumurtalı yapıyolar bu yumurtasız kp her sahurda sadece bundan yer kv de uğraşıyodu her sene bu sene sağolsun annem yaptı yolladı
Sorma canim ya.ikide bir yanlis basiyorum. Bi de abuk subuk yerlerde cikiyo. Yemekten bahsediyoruz kusma ifadesi onu en asagi cekip yanlis oldu diye yazmasam yanlis anlasilabilir.
Yok canım biz senin smilelerini E Esinn10 un iki kez göndermelerini S sailormoon123 ün klavyesini biliyoruz artık. Yanlış anlaşılma yok gülümseme varSorma canim ya.ikide bir yanlis basiyorum. Bi de abuk subuk yerlerde cikiyo. Yemekten bahsediyoruz kusma ifadesi onu en asagi cekip yanlis oldu diye yazmasam yanlis anlasilabilir.
Alisamadim bi turlu su telefona bi degistirebilseydim rahatlicam.
Di mi alıştık artıkYok canım biz senin smilelerini E Esinn10 un iki kez göndermelerini S sailormoon123 ün klavyesini biliyoruz artık. Yanlış anlaşılma yok gülümseme var
He bide fayika nın kahkahaları