Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bizim bebisimiz doğdu sabah.kız teyzesi oldum ilk kez.çok tatlı sağlıklı bi kızımız oldu kızlar
Arnica nin kremini de jelini de bulamadim. Hirudiod u buldumjelini verdi eczaci. Surdum bakalim gecirir cabucak insallah. Yanagi da morarmis orayida vurmus heralde.
Iki de bir gosterip acimis diyo yavrum
Evet canim tesekkur ederim baya kotu dustu. Alni masanin sivri yerine geldi. Sisti morardi bi de yanimda oturuyodu tutamadim
bende durdum durdum sünnet zamanı kilo aldım göbek pörtEvde tartiolmayinca bilemiyodum. Annemlere gelince bi tartilayim dedim 55 olmusum
Soklardayim. Tevekkeli degil bu gobegin bu kadar cikmasi normal degildi zaten.
Allahtan ramazan geliyo. Cop gibi kalirim sonunda
Bu hafta sonu muydu yoksa dugun? Ya ilk defa boyle dertlerim oluyo kendimi bildim bileli kilo almaya calisirdim ben. Saskinim hala. Metabolizmam mi yavasladi yoksabende durdum durdum sünnet zamanı kilo aldım göbek pört
Guzel bi soru nehir kendi fircaliyo hatta o kadar abartiyo ki banyodan cikaramiyom ama macunsuz fircaliyoSorucaM unutuyorum dislerini frcaliyomusunuz bebislerin
evet yarın kıyafet alamadım evdekiler ne durumda bakmadımBu hafta sonu muydu yoksa dugun? Ya ilk defa boyle dertlerim oluyo kendimi bildim bileli kilo almaya calisirdim ben. Saskinim hala. Metabolizmam mi yavasladi yoksa
Bayram sonu 2 dugun var biz de de kiyafet bulamazsam evdekilerden giyerim dedim. Evdekilerinde icine giremeyecek gibiyim
Ay canım ben şu iki günde yapmır çamıra razı oldum bu ne sıcaktı ya rabbim eşarp resmen boynuma yapıştı iki gün kursa gidip geldim yıksa asla evden çıkmazdımay bu havaya ne oldu böyle ya bütün hafta sıcakları çek haftasonu çocikle olcaz bişi yapalım diyelim yağmur çamur soğuk
Maşallah gökçeye de yaa, insanın aklına gelmiyor gerçekten. Tesadüf oldu benim de farketmem:)
Canım betül kesin bir anda herseyi konuşmaya başlayacak. Bazı çocuklar yarım yamalak başlayıp duzelterek gidiyorlar bazıları da bekleyip bir anda sokuluyorlar. Bol bol konuş sen ki zaten yapiyorsundur. Çok yakın arkadaşımın kızının 2 buçuk yaşına kadar anne baba bile dediğini bile pek duymamistik. Yaz tatili oldu memlekete gittiler. Temmuz, ağustos geçti sadece. Donduklerinde hepimiz şoka girdik. Aynı bizim gibi konuşuyordu çocuk. Icsellestirip bir anda sokuluvermis. Betül de öyle olacaktır bence
SorucaM unutuyorum dislerini frcaliyomusunuz bebislerin
Hayırlı olsun analı babalı büyüsün inşallahAy bizim bebisimiz doğdu sabah.kız teyzesi oldum ilk kez.çok tatlı sağlıklı bi kızımız oldu kızlar
Evet canim tesekkur ederim baya kotu dustu. Alni masanin sivri yerine geldi. Sisti morardi bi de yanimda oturuyodu tutamadim
Evde tartiolmayinca bilemiyodum. Annemlere gelince bi tartilayim dedim 55 olmusum
Soklardayim. Tevekkeli degil bu gobegin bu kadar cikmasi normal degildi zaten.
Allahtan ramazan geliyo. Cop gibi kalirim sonunda
bende durdum durdum sünnet zamanı kilo aldım göbek pört
Ay beğenmez olurmuyuz hüç canım kesene bereket
Ay canım ben şu iki günde yapmır çamıra razı oldum bu ne sıcaktı ya rabbim eşarp resmen boynuma yapıştı iki gün kursa gidip geldim yıksa asla evden çıkmazdım
Şimdi de eve geldim ne yemek yapsam diye düşünüyorum canımda hiç bişey istemiyo
hepsi çok güzeller güle güle kullanınBunlar da bizim hediyelerimizbebisimi de unutmamis teyzesianca atabildim fotoyu.bu bulanti beni benden aldiemrede neredeyse hic olmamisti.simdiyse koku bile rahatsiz ediyobu defaki kiz mi acaba
Biz bayadır diş fırcası filan aldık hatta bu ikinci bi süre sonra attım ilkini kendi fırçalıyo arada da ben fırçalıyorum dişlerini ama sürekli ve düzenli hale getirmedik keyfekeder
Hayırlı olsun analı babalı büyüsün inşallah
Çok geçmiş ya için acıyo bi yerlere vurduma başını dünde betül vırdu anlı kızarık biraz
Ben napyım o zaman tam gaz yemeğe devam bi düzen tutturamadım gitti
yağmur yağdı mı oraya? yanlış yerden alıntı yapmışımAy beğenmez olurmuyuz hüç canım kesene bereket
Bende yazamam genelde aslında çok güzel duygularını kağıda dökebilmek
cok guzeller canim gule gule kullan :)Bunlar da bizim hediyelerimizbebisimi de unutmamis teyzesianca atabildim fotoyu.bu bulanti beni benden aldiemrede neredeyse hic olmamisti.simdiyse koku bile rahatsiz ediyobu defaki kiz mi acaba
Of Kıyamam ya.tekrar geçmiş olsunEvet canim tesekkur ederim baya kotu dustu. Alni masanin sivri yerine geldi. Sisti morardi bi de yanimda oturuyodu tutamadim