Hayırlı yaşları olsun inşallah canım. Bu arada topiğin nüfusçusu olarak miniklerimiz 3 yaşdan gün almaya başladılar.Veeee teyzeler kizcem bugün itibariyle tam iki yaşına girmiş bulunuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı yaşları olsun inşallah canım. Bu arada topiğin nüfusçusu olarak miniklerimiz 3 yaşdan gün almaya başladılar.Veeee teyzeler kizcem bugün itibariyle tam iki yaşına girmiş bulunuyor
tarif icin sagol canim1 su bardağı kırılmış fındık
3 ymk kaşığı şeker
Yarım pkt vanilya
Yarım pktten biraz fazla katıyağ (oda sıcaklıgında)
3 çay kaşığı kadar kabartma tozu
Alabildigine un
Ben bunları karıştırıp yoğuruyorum. Fırından çıkıncada pudra şekeri ve tarcına buluyorum. Başka bi kurabiye tarifimde var oda çok güzel. Hatta burdada paylaşmıştım. Ctesi doğumgününde ondan yapıcam hatta.
Mutlu sağlıklı huzurlu yaşların olsun inş :)
pufff sabahtan beri dagitimda bi gidemedi
mutlu yıllar kuzuma nice sağlıklı mutlu yaşları olsun
Maşallah kuzucuguma hayirli.saglikli mutlu nice yillari olsun rabbim hep iyi insanlarla karsilastirsin inşallah
Mutlu yaşları olsun fıstığın
mutlu yıllar iyi ki doğdun ve anneciğini sayende tanıdık...
1 su bardağı kırılmış fındık
3 ymk kaşığı şeker
Yarım pkt vanilya
Yarım pktten biraz fazla katıyağ (oda sıcaklıgında)
3 çay kaşığı kadar kabartma tozu
Alabildigine un
Ben bunları karıştırıp yoğuruyorum. Fırından çıkıncada pudra şekeri ve tarcına buluyorum. Başka bi kurabiye tarifimde var oda çok güzel. Hatta burdada paylaşmıştım. Ctesi doğumgününde ondan yapıcam hatta.
Mutlu sağlıklı huzurlu yaşların olsun inş :)
Canim dohum gununuz kutlu olsun
Hayırlı yaşları olsun inşallah canım. Bu arada topiğin nüfusçusu olarak miniklerimiz 3 yaşdan gün almaya başladılar.
Hepinize tek tek tesekkur ederim kizlar kizima hamile kalmadan once hep nisan ayinda dogsun istiyordum ama iyi ki haziranda dogmus kuzum sayesinde sizler gibi guzel dostlar edindim sizlerde iyi ki varsiniz hep birlikte cocuklarimizin nice dogum gunlerini gorelim insallah hepinizi seviyorum kuzularinizi opuyorum
Kendi gibi güzel bir ömrü olsun inşallah canim. İyi ki doğmuş fıstıkVeeee teyzeler kizcem bugün itibariyle tam iki yaşına girmiş bulunuyor
Leydicim tarif verecek misin bana? Hamarat değilim diyordun bu kurabiyeler nasıl çıktı ortaya acaba tadına doyamadım@ayferzey doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşlara kuzucuklarınla tüm sevdiklerinle
Ciddi olduğunu düşünmedim hiç beğenmene çok sevindim ig de birisi paylaşmış bende burada paylaşayımLeydicim tarif verecek misin bana? Hamarat değilim diyordun bu kurabiyeler nasıl çıktı ortaya acaba tadına doyamadım
Olur mu ya çok beğendim sanada paylaşana da teşekkür ediyorumCiddi olduğunu düşünmedim hiç beğenmene çok sevindim ig de birisi paylaşmış bende burada paylaşayım
ya niye getirmediler sabahtan beri dagitimda yaziyo
Kendi gibi güzel bir ömrü olsun inşallah canim. İyi ki doğmuş fıstık
cook tesekkur ederiz teyzeleri