Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy heycanlandim bende
Mutlu yıllar canım Rabbim hayırlı huzurlu güzel yıllar versin.kızçeni çok çoook öpüyorumVeeee teyzeler kizcem bugün itibariyle tam iki yaşına girmiş bulunuyor
Amin hepimizin evlatlarına uzun ömürler versin bizde opuyoruz teyzesiMutlu yıllar canım Rabbim hayırlı huzurlu güzel yıllar versin.kızçeni çok çoook öpüyorum
mutlu yıllar kuzuma nice sağlıklı mutlu yaşları olsunVeeee teyzeler kizcem bugün itibariyle tam iki yaşına girmiş bulunuyor
Maşallah kuzucuguma hayirli.saglikli mutlu nice yillari olsun rabbim hep iyi insanlarla karsilastirsin inşallahVeeee teyzeler kizcem bugün itibariyle tam iki yaşına girmiş bulunuyor
Mutlu yaşları olsun fıstığınVeeee teyzeler kizcem bugün itibariyle tam iki yaşına girmiş bulunuyor
mutlu yıllar iyi ki doğdun ve anneciğini sayende tanıdık...Veeee teyzeler kizcem bugün itibariyle tam iki yaşına girmiş bulunuyor
1 su bardağı kırılmış fındıkKizlar bana findikli kurabiye tarihi verebilcek olan varmi
Mutlu sağlıklı huzurlu yaşların olsun inş :)Veeee teyzeler kizcem bugün itibariyle tam iki yaşına girmiş bulunuyor
Canim dohum gununuz kutlu olsunVeeee teyzeler kizcem bugün itibariyle tam iki yaşına girmiş bulunuyor
Bende yapayım bari saol şimdiden cnm bide çay demliim.hiç iş yapasım yok sınavım var haftasonu1 su bardağı kırılmış fındık
3 ymk kaşığı şeker
Yarım pkt vanilya
Yarım pktten biraz fazla katıyağ (oda sıcaklıgında)
3 çay kaşığı kadar kabartma tozu
Alabildigine un
Ben bunları karıştırıp yoğuruyorum. Fırından çıkıncada pudra şekeri ve tarcına buluyorum. Başka bi kurabiye tarifimde var oda çok güzel. Hatta burdada paylaşmıştım. Ctesi doğumgününde ondan yapıcam hatta.
Mutlu sağlıklı huzurlu yaşların olsun inş :)