Yok daha gelmedi herslde yarın gelir, kavimler göçünde de ig de numaralarını verenleri eklemişlerdi sen vermedin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok daha gelmedi herslde yarın gelir, kavimler göçünde de ig de numaralarını verenleri eklemişlerdi sen vermedin mi
noyu at birine ekleyelimkavimler gocunde ben niye yokum
noyu at birine ekleyelim
Beni ekledinizmi canim numarayi yazmıştım ama telim bozuk diye kullanamıyordum yarın telefonumu alcam bende katilirim sizenoyu at birine ekleyelim
Sen eklisin cınımBeni ekledinizmi canim numarayi yazmıştım ama telim bozuk diye kullanamıyordum yarın telefonumu alcam bende katilirim size
sen en iyisi esinle gun kur nasilsa biraz kalabalik ailesiniz birgun buyuk oglunun odasinda kahve icersiniz birgun ecenin odasindaBugün eşim biraz uzakta çalışıyordu öğleye kadar gelemedi bende avm ye gittim birlikte kahve icemedik lcw ye girdim alisveris yapıyordum eşim aradı neredesin diye lcw deyim dedim bir baktım yanımda hadi gel kahve içelim kahve içmeye geldim dedi beni burada da buldun dedim
Tamam telefonumu yarın alınca bakarım bunda o yüklü değil isim vermeyeyim dedim deSen eklisin cınım
Söyledim cınım eklicek yöneticisi :)ok ig den mi verim burdan sana ozelden mi
ok yonetici kim ?Söyledim cınım eklicek yöneticisi :)
Bizim kahve yerimiz balkon sigara içtiğimiz için içeri giremiyoruzsen en iyisi esinle gun kur nasilsa biraz kalabalik ailesiniz birgun buyuk oglunun odasinda kahve icersiniz birgun ecenin odasinda
Ahaahaj hatırlayamadım ki nickini ay kafam durok yonetici kim ?
ece nasil rahat birakiyo benim kiz benden once balkon da esim once iciyo sonra benBizim kahve yerimiz balkon sigara içtiğimiz için içeri giremiyoruz
Abileriyle duruyor canim gelmiyor ama abileri yoksa o da durmuyorece nasil rahat birakiyo benim kiz benden once balkon da esim once iciyo sonra ben