- 16 Mart 2014
- 5.555
- 7.501
Ricaederm cnmTam aradığımız cevap:)) Gönül rahatlığı ile kullanırız artık. Teşekkürler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ricaederm cnmTam aradığımız cevap:)) Gönül rahatlığı ile kullanırız artık. Teşekkürler canım
kolay gelsin canım.. 10 mayısta topak açıldı bugün 1 haziran ve 411 sayfa maşallah...yardıma ihtiyacın varsa gelim..ya da sen çok yorulursun yemek yapamazsın şimdi ben bi börek açim..hazır kimsecikler yokken topağı temizliyim bari
hazır kimsecikler yokken topağı temizliyim bari
ahahahh birisi grip okusa deli sancak bu gruptakilerikolay gelsin canım.. 10 mayısta topak açıldı bugün 1 haziran ve 411 sayfa maşallah...yardıma ihtiyacın varsa gelim..ya da sen çok yorulursun yemek yapamazsın şimdi ben bi börek açim..
napalım kardeş takılıyoruz burada yorulmuştur L Leydiminik biraz ucundan da sen tut bari...ahahahh birisi grip okusa deli sancak bu gruptakileri
oo maşallah bikaç güne bende yapacağım onu inşallah...bende smdi esme saclarmi boyattm aybi renk diplerm cikmisti
bence 500. Sayfada sen yazfayika 411. Sayfaya da duygusal bi güzelleme yazmayacak mısın
dr oetker in hazır un helvası top top yapıp eritilmiş çikolata bulayıp soğutuyorum ben çok güzel oluyo benim gibi hazırcılara duyrulur
kizlar ben un helvası yapmanin cok kolay bi yolunu biliyorum unu tavaya koy baska hic bisi koymadan biraz koyulasana kadar kavur cok surmuyo zaten az koyulassa yeter sonra yarim cay bardagindan az fazla sivi yag ekle iyice karistir topaklanacak gibi olursa az daha yag ekle sonra sicak su ekle suyu hemen cekiyo seker ekle iyice karistir tadina bak biraz tatli olmasi lazim eksikse biraz daha seker at soguyunca tatli tadi azaliyor en fazla 15 dk da bitti ben ilk suyu isitip yanima koyuyorum cok kolay oluyor hicte topaklanmiyor tavsiye ederimbenimkide topak kalıyo gücüm yetmedi :) çok severim aman zaten beceremiyim hergün yaparım bu sefer
Ben sizin gibi romantik duygusal şeyler yazamıyorum bebeyim benim olayım ayar gider ve çemkirme :)))bence 500. Sayfada sen yaz
İste buyzden kargodan cikicak mektubunu okumaya sabirsizlanmistm ama megersem kandirilmisimBen sizin gibi romantik duygusal şeyler yazamıyorum bebeyim benim olayım ayar gider ve çemkirme :)))
Canim once bebisine gecmis olsun daha yeni gordum fotolari sinek isirigi gibi duruyor muz kabugunun ic kismini o yerlere surersen kasintiyi ve kabarikligi gideriyor bilgin olsunBen sizin gibi romantik duygusal şeyler yazamıyorum bebeyim benim olayım ayar gider ve çemkirme :)))
E ekskkalmym şimdi oldu.burdamısın cnm
E ekskkalmym canm sen bana ver takip nosunu ben takip ediym yarn geldginde gdip kendm alcam cnku.
Aras degilmi ? Aras kargo bana mardinden gelen kargon var dedideBurdayim canimuyumusum gunduz bakamadim kargo da gelmedi
Esim isyerinden yolladi canim takip no su yok ki bendeyurtici kargoyla yollamis ama
Hadi bakalım bi karışıklık daha :)Aras degilmi ? Aras kargo bana mardinden gelen kargon var dedide
Aras degilmi ? Aras kargo bana mardinden gelen kargon var dedide