Bana gel dünür kk dan aldım diplomamı diş hekimi oldum benBen yne disci yollarindaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana gel dünür kk dan aldım diplomamı diş hekimi oldum benBen yne disci yollarindaaa
ay umarım arabadadır ya hatta bak sen böyle söyleyince aklıma geldi haftasonu arkadaşım arabada ayakkabasını bırakmıştı işe getirirsin demişti o da duruyo arabadaMoralim bozuldu ya ne salagim. Bi posete sahip cikamadim. Daha yeni aklima geldi bi de
Dusunemiyorumm ahahah. Zaten tirsiyorm bi insan her disciye gtmesnde korkarmi yaBana gel dünür kk dan aldım diplomamı diş hekimi oldum ben
Benmkapak kim acaba ya meraktan olcem
İp bağlarız o ipi de kapıya bağlayıp kapıyı hızla çarptık mı diş miş kalmaz. Üzerine de rakı basarım Pamukla Ağrı'sı da olmazDusunemiyorumm ahahah. Zaten tirsiyorm bi insan her disciye gtmesnde korkarmi ya
İp bağlarız o ipi de kapıya bağlayıp kapıyı hızla çarptık mı diş miş kalmaz. Üzerine de rakı basarım Pamukla Ağrı'sı da olmaz
Kendi kendine değildir o :)) benim de oğlum yüzünden oluşan morluklarım var. Şaka bi tana da benim de çok hassastır cildim ve bacaklarımda sürekli morluk olur hiç farketmediğim en ufak çarpmalarda falan bile. Belki öylediryarın için kendime hematolojiden randevu aldım bir süredir vücudum da kendi kendine oluşan morluklar var bi tahlil yaptırayım bakalım
Eskiler öyle yapıyormuş ne var yani
Dolguyu nasil ypcan cok merak ettmde:)))))Eskiler öyle yapıyormuş ne var yani
Dişi kökten çekicem ne dolgusu ama belki yerine implant için bi yöntem ayarlarımDolguyu nasil ypcan cok merak ettmde:)))))
ya öyle tuhaf yerlerde ki oraları bi yere çarpıyorsam madalya takmaları lazım banaKendi kendine değildir o :)) benim de oğlum yüzünden oluşan morluklarım var. Şaka bi tana da benim de çok hassastır cildim ve bacaklarımda sürekli morluk olur hiç farketmediğim en ufak çarpmalarda falan bile. Belki öyledir
Bu muhabbet gider :)))Dişi kökten çekicem ne dolgusu ama belki yerine implant için bi yöntem ayarlarım
Insallahay umarım arabadadır ya hatta bak sen böyle söyleyince aklıma geldi haftasonu arkadaşım arabada ayakkabasını bırakmıştı işe getirirsin demişti o da duruyo arabada
Elden vercek eldenSevgili kapakcım adresimi iste artık yahu valla sinir oldum sana yollamayacaksan açık açık söyle ben de boşuna beklentiye girmeyeyim
L Leydiminik benmde bacaklarmda hep morluk var anlamiyorm hangi arada carpiyorm acaba kendmmi olusuyo
Insallah
Benimde her yerimde morluklar olur. Ozellikle bacaklarimda kollarimda hatta belimde falan. Ama benimki sakarligimdan eminim
benim kide daha çok kol ve bacaklar da ama iç kısımlarda vursam mutlaka hissederim diye düşünüyorum bi de kilo verdiğim ya da şekerimle ilgili sorun hissettiğim dönemler de daha yoğun gibi geliyo ay ne bilim google en son lösemiye fln götürdü beni en iisi tahlil yaptırmak fln dedim