- 8 Ocak 2014
- 3.304
- 4.595
- 34
Sen böyle minik dedikçe ben hiç üstüme alınmıyorumbende dün akşam pazara filan gideceğim diye işyerinde bıraktım kaybolmasın diye iyi ki bırakmışım.. belki benimki de kaybolabilirdi.. miniğin hediyeleri sonuçta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen böyle minik dedikçe ben hiç üstüme alınmıyorumbende dün akşam pazara filan gideceğim diye işyerinde bıraktım kaybolmasın diye iyi ki bırakmışım.. belki benimki de kaybolabilirdi.. miniğin hediyeleri sonuçta...
bence hepsi minik... bu seninki de olsa da..Sen böyle minik dedikçe ben hiç üstüme alınmıyorum
Asıl minik seninki zaten bi haziranlı bile değilSen böyle minik dedikçe ben hiç üstüme alınmıyorum
en iyisini yapmissin.bende dün akşam pazara filan gideceğim diye işyerinde bıraktım kaybolmasın diye iyi ki bırakmışım.. belki benimki de kaybolabilirdi.. miniğin hediyeleri sonuçta...
Aferim iyi yerden yakaladın Benim kapak dibimdeymişAsıl minik seninki zaten bi haziranlı bile değil
kapakları buldun yani..Aferim iyi yerden yakaladın Benim kapak dibimdeymiş
Kapaklar derken benim bir kapağa ihtiyacım vardı Ha sen diyorsan biz ortak çalışıyoruz arkadaşlarla o başkakapakları buldun yani..
kapak tencere misali hepimiz ortak çalışmıyor muyuz... hepimiz birbirimize bağlıyız...Kapaklar derken benim bir kapağa ihtiyacım vardı Ha sen diyorsan biz ortak çalışıyoruz arkadaşlarla o başka
Basiniz sagolsun canimKızlar bir sürü alıntı yapmıştım elektrikler kesildi sabaha beri yoktu yeni geldi başsaglığı dilekleriniz için teşekkür ederim
S Sunset5 canım tam nedenini bilmiyoruz akrabalar sevdiği kız vardı sözlenmiş başka biriyle o yüzden diyorlar internette işsizlik diyor bilmiyorum Allah affetsin ailesine sabır versin
Canım aynısı bizde de var dışarı çıkıyoruz herşeyi istiyor bebek arabasında başka çocukların elinde birşey görünce çocuklara kızıyor bağırıyor dün balkona çıktık elinde niloya bebeği vardı karşı komşunun bir yaşındaki oğlu annanesinin kucagındaydı çocuk bebeği istedi göstererek aglamaya başladı bizimki çok sinirlendi meniim niloyam diye bagırmaya başladı Tamam senin diyoruz hala meniim diye bağırıyor onlar içeri girdi ona ragmen on dakika daha aynı şekilde bagırdıKizlar.kizim tam olarak 2 yas.sendromuna girdi herseye.benim ve vemem diyo okadar abarttiki bu durumu reklamlarda cikan oyuncaklara balkondan disari bakarken cocuklarin oynadigi oyuncaklara bile vemem diye bagiriyor hatta markette baskasinin elindeki.cikolata icin bile benim diye agliyo aynisindan versemde kabul etmiyor remen tepinerek agliyor nasil gecicek bu donem hic bilmiyorum onceden beraber boyama yapardik resim cizerdik simdi kalemi bile elimden aliyo vemem benim diyip firlatiyo
Sağol canımBasiniz sagolsun canim
Nasil atlaticaz.acaba.bu donemi.yaCanım aynısı bizde de var dışarı çıkıyoruz herşeyi istiyor bebek arabasında başka çocukların elinde birşey görünce çocuklara kızıyor bağırıyor dün balkona çıktık elinde niloya bebeği vardı karşı komşunun bir yaşındaki oğlu annanesinin kucagındaydı çocuk bebeği istedi göstererek aglamaya başladı bizimki çok sinirlendi meniim niloyam diye bagırmaya başladı Tamam senin diyoruz hala meniim diye bağırıyor onlar içeri girdi ona ragmen on dakika daha aynı şekilde bagırdı
Çok üstüne gitmeden inatlaşmadan konuşarak canım tabi her zaman istediklerinin olmayacagını da anlamaları lazım zor bir donem allah yardımcımız olsun inşallah çok zorlanmadan atlatırızNasil atlaticaz.acaba.bu donemi.ya
KandirikciSevgili kapakcım adresimi iste artık yahu valla sinir oldum sana yollamayacaksan açık açık söyle ben de boşuna beklentiye girmeyeyim