hmm. bende dün paketleme kısmını kafamda hallettim hemde işine yarayacak şekilde bi kutu olacak.. büyüklüğüne hediyeleri koyma aşamasında halletmeyi düşünüyorum...fotokopi kağıtlarının olduğu kutuyu saklıyorum
gelsin fotokopi kutuları...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm. bende dün paketleme kısmını kafamda hallettim hemde işine yarayacak şekilde bi kutu olacak.. büyüklüğüne hediyeleri koyma aşamasında halletmeyi düşünüyorum...fotokopi kağıtlarının olduğu kutuyu saklıyorum
o kadar iyi anliyorum ki. Ama bi sekilde kescez mecburen. Tesellimizde bu durumun onlar icin daha iyi olmasi. Bakalim biz napcazOglum bıraktı emmeyi kızlar yani şu anda öyle görünüyo.ama ben sabahtan beri Ağlıyorum ya bu kadar zorlanacagimi hiç tahmin etmedim. Oğlumdan çok ben zorlanıyorum. Sürekli gözümün önüne doğumdan beş gün sonra yogun bakimdaki ilk emzirdigim an geliyo.nasıl hevesle emmisti. Şu anda gözlerimden akan yaşı durdursmiyorum.sacmaliyorum sanırım ama acayip duygusalim.öf neyse içimi dokuyum dedim.
bende hepimizin cok asina oldugu bi kutu kullancamfotokopi kağıtlarının olduğu kutuyu saklıyorum
Aynısından mı aldın yineo kadar iyi anliyorum ki. Ama bi sekilde kescez mecburen. Tesellimizde bu durumun onlar icin daha iyi olmasi. Bakalim biz napcaz
bende hepimizin cok asina oldugu bi kutu kullancam
hmm. bende dün paketleme kısmını kafamda hallettim hemde işine yarayacak şekilde bi kutu olacak.. büyüklüğüne hediyeleri koyma aşamasında halletmeyi düşünüyorum...
gelsin fotokopi kutuları...
bez kutusuo kadar iyi anliyorum ki. Ama bi sekilde kescez mecburen. Tesellimizde bu durumun onlar icin daha iyi olmasi. Bakalim biz napcaz
bende hepimizin cok asina oldugu bi kutu kullancam
Hiç aklıma gelmemişti bez kutusu mantıklıymışbende ufaktan notlar yazıyorum
bez kutusu
Yok canim o kutu benim icin bitmistir. 2 kat fiyat basmislar uzerineAynısından mı aldın yine
aynenbende ufaktan notlar yazıyorum
bez kutusu
Çok isabetli benim de elimde kare bir 5 numara bezi mevcut ben de onu değerlendireyimYok canim o kutu benim icin bitmistir. 2 kat fiyat basmislar uzerine
aynen
Aynen o büyük ben küçük gibi davraniyoruz. Sadece iki kere aciyo oğlum meme dedim çocuk bidaha ysklasmadi.anlayışını seviyim onun.bu kadar olgunlukla karşılanır ancak.azaltmaya çalıştım olmadı. Ama acidi diyince bana kiyamadi oglusumbiz onlara bağımlıymışız dün akşam oynuyo hiç yapışmadı bile hani şöyle bi yanaşsa vereceğim bence çocuklar normal biz anormaliz. onlar zamanı gelince bırakıyorlar ama biz dertleniyoruz.. aslında ne güzeliz biz yaaa... seviyorum sizi bi ben değilmişim böyle olan.. artık bireyim büyüdüm diyor annesi...(sana derken aslında kendime de diyorum)
Sagol canim.biizde iciyoruz süt şükür.S Sevgidili5 maşallah Yiğide.sende üzülme.
Ben hiç oralı olmuyorum meme konusundsbakalım ne yapıcam.hayır bide çocuğu süte alıştırdım bırakcaz diye.ıı ı ıııı tık yok
Bende acıdı dedim gidip gelip öptü şimdi boks yapıyor..Aynen o büyük ben küçük gibi davraniyoruz. Sadece iki kere aciyo oğlum meme dedim çocuk bidaha ysklasmadi.anlayışını seviyim onun.bu kadar olgunlukla karşılanır ancak.azaltmaya çalıştım olmadı. Ama acidi diyince bana kiyamadi oglusum
Mutfağa bakDun hazir cikmisken kurbime de bisey aldim. Ama poseti bulamiyorum
Ay canım hiç gerek yok bir kutu için o kadar para verme Kutusuz gönder bizeAy ben bi kutu sordom 25 tl dedi minnak bişeydi bide
Baktim ya yok bi yatak odasina bakmadim gokce uyanssin bakcam ama oraya goturdugumude sanmiyorum.Mutfağa bak
bende dün akşam pazara filan gideceğim diye işyerinde bıraktım kaybolmasın diye iyi ki bırakmışım.. belki benimki de kaybolabilirdi.. miniğin hediyeleri sonuçta...Moralim bozuldu ya ne salagim. Bi posete sahip cikamadim. Daha yeni aklima geldi bi de