sen kendi içinde başarırsan o da okeyler.. başaracağım demek başarının yarısıdır.. en sevdiğim söz... sen gelin ol da güvey zaten var....bakalım daha eşimin bu kısımdan haberi yok henüz kalsın dicek mi acaba kendi kendime gelin güvey oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen kendi içinde başarırsan o da okeyler.. başaracağım demek başarının yarısıdır.. en sevdiğim söz... sen gelin ol da güvey zaten var....bakalım daha eşimin bu kısımdan haberi yok henüz kalsın dicek mi acaba kendi kendime gelin güvey oluyorum
evet önce ben bakalım pazara kadar kaç kez değişecek fikrimsen kendi içinde başarırsan o da okeyler.. başaracağım demek başarının yarısıdır.. en sevdiğim söz... sen gelin ol da güvey zaten var....
sende hemen kız ananeyi istiyo diye sattın gitsin kalsın diyeşimdi kızlar ben pazar günü eşimle maça gidicem kızımı da annemle bırakırım diyodum annemde kardeşime kahvaltıya gidecekmiş beraber gidelim ben iptal edemem dedi eşim taam dedi biz öğleden sonra çıkıcaz annem akşam üzeri taksiyle dönecek kızımla çünkü bizim dönüşümüz geç olur zira şampiyonluk kutlamaları fln
acaba orda kalsalar mı ya biz de kutlamalara evde başbaşa devam etsek hem ertesi gün iş çıkış beni baya özlemiş olur belki benle uyumak da ister ne dersiniz
ya aslında asıl hedefim beni bir gün görmezse özler sarmaş dolaş oluruz ama benim bu kız onu da burnumdan getirir iice takmaz benisende hemen kız ananeyi istiyo diye sattın gitsin kalsın diye
Ama bazen başbaşalıkta iyidir
Bence güzel olur sen bunu uygula zaten teyzesini de seviyo minikim bi sorun çıkmaz
Aynen canım burnundan getirme ihtimali yüksek ama kalma konusunda sorun çıkarcağını sanmamya aslında asıl hedefim beni bir gün görmezse özler sarmaş dolaş oluruz ama benim bu kız onu da burnumdan getirir iice takmaz beni
bir de gerçekten 23 aydır başbaşa kalmışlığımız en fazla bir kaç saat sanki bize ii gelir gibi
ay kafamda kırk tilki kırkınında kuyruğu halleri
benimde eskiden öyleydi bensiz asla uyumazdıAynen canım burnundan getirme ihtimali yüksek ama kalma konusunda sorun çıkarcağını sanmam
Benimki kalsa ananede bende bırakıp çıkmak falan isterim ama malesef uyku problem illa ben olcam :/
Başınız sağolsun canım çok acı olmuş gerçektenGünlerdir uykumu kaçıran sorunlar var uyuyamiyorum birde bugün üzücü bir haber aldım bir akrabimizin 30 yaşındaki oğlu intihar etmiş ona da çok üzüldüm başıma ağrılar girdi üzülmekten ben çocukken hep bize gelirlerdi oynardık beraber hepsi gözümde canlandı resmen
Biz de öyleyiz canım dışarı çıktığıma bin pişman dönüyorum eve. Bir de ağlamaya başladı mı gel desen de ağlıyor git desen de Normale dönerler inşallahya gerçekten hele de gece tamam annecim canım annecim şeklindeyim bir huy değişikliği kesin var mesela dün akşam parka gittik salıncaktan inmicem diye krize girdi normalde hayatta ağlamaz parktan çıktık ayrı ağladı eve girdik ayrı güya keyfi için gitmiştik bi ton ağladı
ama gece şöyle tamam anane sallasın o zaman bende yatayım gidip diyprum hiç tınmıyo öpüyorum o salla anane salla diyo daha rahat uyuyo ay bilmiyorum gerçekten şu dönem geçsin poposuna iki şaplak atıcam heralde
burada 2.5 yaşında kızı olan bir müdürm var onunla konuştuk onun kızı tam beş ay onunla yatmayı reddetmiş herşeyi denemiş kesinlikle baba yatırcak diye diretiyomuş beş ay sonra eşi ameliyat olunca mecbur ağla sızla yatırmış şimdi normale dönmüş
Maşallah onaBizde yeni 5 noya gectik şu havalar bi ısınsaydı almayacaktım artık. Benim oğlan kendi diyo toyete kaka yapamm diye götürüyorum çeşmeyle falan oynuyo azıcık çiş yapıyo ama çabuk öğrenecek gibi
Renkhepimizin ki bi değişik zaten hadi o zaman dans
Maşallah oğluna canım. Ben emar çekildiğimde çok büyütmüstüm kafamda nasıl emzirmeden dayanacak diye benim oğlumda kiyamamisti bana 24 saat boyunca acıyo oğlum demiştim anlayışla karsilamisti. İçin bi tuhaf oldu yaaAynen o büyük ben küçük gibi davraniyoruz. Sadece iki kere aciyo oğlum meme dedim çocuk bidaha ysklasmadi.anlayışını seviyim onun.bu kadar olgunlukla karşılanır ancak.azaltmaya çalıştım olmadı. Ama acidi diyince bana kiyamadi oglusum
İnşallah önemsiz birşeydir canım. Bazen kosturmaktan carptigimizi farketmiyoruz. Kendimizden geçmişiz misaliyarın için kendime hematolojiden randevu aldım bir süredir vücudum da kendi kendine oluşan morluklar var bi tahlil yaptırayım bakalım
Esin ve senin için süper olur bence. Başbaşa kavramı bizler için tarihe karismisken kaçırmayın derim. Bizim yerimiz de eğlenin Hem sıkıntı olur illa sizi isterse arabayla gider alırsınız dediğin gibi, denemekten ne çıkar:)şimdi kızlar ben pazar günü eşimle maça gidicem kızımı da annemle bırakırım diyodum annemde kardeşime kahvaltıya gidecekmiş beraber gidelim ben iptal edemem dedi eşim taam dedi biz öğleden sonra çıkıcaz annem akşam üzeri taksiyle dönecek kızımla çünkü bizim dönüşümüz geç olur zira şampiyonluk kutlamaları fln
acaba orda kalsalar mı ya biz de kutlamalara evde başbaşa devam etsek hem ertesi gün iş çıkış beni baya özlemiş olur belki benle uyumak da ister ne dersiniz
Benimkinin derdi ben değil saçlarımbenimde eskiden öyleydi bensiz asla uyumazdı
Sen ve saclarinAynen canım burnundan getirme ihtimali yüksek ama kalma konusunda sorun çıkarcağını sanmam
Benimki kalsa ananede bende bırakıp çıkmak falan isterim ama malesef uyku problem illa ben olcam :/
Kazıtcam kafamı en sonunda yemin ediyorum az kaldı ama başka kuaföre gitmem lazım benimki geçen kesmedi bile kız tutamaz sonra olmaz diyoSen ve saclarin
Bahtsızsınhastaneden aradılar doktorun bir yakını vefat etmiş randevuları pazartesine kadar iptal
sanıyorumBahtsızsın
Arkadaşının kartını kullanay lütfen beni bi yerden atın akşam yl ödevi için ofis de kalıcam bi arkadaşla dönüş için ist kartımı evde unutmuşum
Sirf bu sebepten 3 ayri kartim var benimay lütfen beni bi yerden atın akşam yl ödevi için ofis de kalıcam bi arkadaşla dönüş için ist kartımı evde unutmuşum
ay çok alakasız yönlere gidicez benimle aşağı yürü kartı bas dön diyememArkadaşının kartını kullan
mantıklı bize şartSirf bu sebepten 3 ayri kartim var benim